Austrai leipsta juokais: vyras bandė važiuoti traukiniu su arkliu

„Į traukinį įlipa vyras su arkliu...“. Atrodo, kad tai yra anekdoto pradžia. Iš pradžių juokėsi ir keleiviai bei kontrolieriai.

 „Į traukinį įlipa vyras su arkliu...“. Atrodo, kad tai yra anekdoto pradžia. Iš pradžių juokėsi ir keleiviai bei kontrolieriai.<br> Twitter nuotr.
 „Į traukinį įlipa vyras su arkliu...“. Atrodo, kad tai yra anekdoto pradžia. Iš pradžių juokėsi ir keleiviai bei kontrolieriai.<br> Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 12:09 PM, atnaujinta Aug 28, 2018, 12:30 PM

Socialiniuose tinkluose sparčiai paplito nuotraukos, kuriose matyti Austrijos kalnuose į traukinį įlipęs vyras su arkliu, rašo „Deutsche Welle“.

Jis praėjusį trečiadienį bandė važiuoti net dvejais traukiniais, tačiau traukinių konduktoriai atsisakė pajudėti, kol traukinyje bus arklys.

Austrijos geležinkelių atstovai pradžioje pajuokavo apie kilusią situaciją, tačiau vėliau rimtai įspėjo visus keleivius nekartoti šio poelgio.

Traukiniuose draudžiama vežti arklius, tačiau mažesniems gyvūnams draudimai negalioja.

„Ramus, bet nekviestas svečias turėjo palikti traukinį – tai buvo nepaprastai linksma popietė“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė Austrijos Geležinkelių atstovai.

Kompanijos atstovė spaudai Julianne Pamme tvirtino, kad arkliai traukiniuose gali būti pavojingi, jeigu traukinys staiga stabdytų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.