Afganistane nušauta JT misijos darbuotoja

Pirmadienį Kandaharo provincijoje

JT misija patvirtino savo darbuotojos žūtį ir pranešė, kad „šiuo metu tiriamos incidento aplinkybės“.<br>A. Kaminsko asociatyvi nuotr. iš archyvo.
JT misija patvirtino savo darbuotojos žūtį ir pranešė, kad „šiuo metu tiriamos incidento aplinkybės“.<br>A. Kaminsko asociatyvi nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 12, 2015, 3:42 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 2:05 PM

Tai žurnalistams pranešė oficialus šalies VRM regiono valdybos atstovas Samimas Khpalwakas, kuriuo remiasi naujienų agentūra „Khama Press“.

Pasak pareigūno, JT misijos darbuotoja buvo užpulta provincijos sostinėje pirmadienio rytą pakeliui į darbą. JT misija patvirtino savo darbuotojos žūtį ir pranešė, kad „šiuo metu tiriamos incidento aplinkybės“. Kol kas nė viena grupuotė neprisiėmė atsakomybės už nužudymą.

Užsienio organizacijų darbuotojai ir karinio kontingento kariškiai Afganistane dažnai tampa ekstremistų išpuolių taikiniais. Sekmadienį Talibano kovotojai susprogdino savadarbę bombą Didžiosios Britanijos ginkluotųjų pajėgų konvojaus kelyje. Per galingą sprogimą septyni žmonės buvo sužeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.