Donaldas Trumpas pažadėjo per 90 dienų surinkti informaciją apie programišių atakas

Išrinktasis JAV prezidentas

Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, kad jo komanda per 90 dienų gaus pilną ataskaitą apie programišių atakas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Išrinktasis JAV prezidentas Donaldas Trumpas pareiškė, kad jo komanda per 90 dienų gaus pilną ataskaitą apie programišių atakas.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS, AP ir lrytas.lt inf.

Jan 13, 2017, 2:21 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 6:08 AM

Be to, jis dar sykį pakartojo, kad neseniai pasirodę pranešimai, jog Rusija neva turi jį kompromituojančios medžiagos, yra netikri.

Penktadienio rytą D.Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad minėtas informacijos sąvadas yra „pasileidusių politinių veikėjų – tiek demokratų, tiek respublikonų – visiškai išgalvoti dalykai – NETIKROS NAUJIENOS!“

„Rusija sako, kad nieko panašaus neegzistuoja“, o minėti kaltinimai niekada nepasitvirtins, rašė jis.

Amerikos žvalgybos vadovai praeitą savaitę pateikė D.Trumpui ir kadenciją baigiančiam prezidentui Barackui Obamai dviejų puslapių santrauką apie potencialiai keblumų galinčius sukelti, bet jokiais įrodymais nepagrįstus tvirtinimus, susijusius su Rusija. Joje be kita ko minimi ir neva nufilmuoti keisti D.Trumpo sekso įrašai su prostitutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.