Donaldas Trumpas prakalbo apie susitikimą su Vladimiru Putinu

JAV prezidentas Donaldas Trumpas gali susitikti su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, lankydamasis Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono šalyse. Baltųjų rūmų šeimininkas tai pareiškė ketvirtadienį interviu televizijos kanalui „Fox News“. 

 D.Trumpas išvyksta į Aziją.<br> AP nuotr.
 D.Trumpas išvyksta į Aziją.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2017, 7:57 AM, atnaujinta Nov 3, 2017, 8:48 AM

„Galime susitikti su V. Putinu. Pakartosiu dar sykį, V. Putinas labai svarbus, nes Rusija gali mums padėti dėl Šiaurės Korėjos. Mes turime pakalbėti apie Ukrainą Jie gali mums padėti dėl Sirijos“, – aiškino Baltųjų rūmų šeimininkas.

Planuojama, kad artimiausiomis dienomis D. Trumpas leisis į ilgą kelionę po Azijos šalis. Jis lankysis Japonijoje, Pietų Korėjoje, Kinijoje, Vietname ir Filipinuose. Ši kelionė numatyta lapkričio 5-14 dienomis.

Be kita ko, D. Trumpas lapkričio 10 d. dalyvaus Azijos ir Ramiojo vandenyno šalių ekonominio bendradarbiavimo (APEC) viršūnių susitikime Vietnamo Danango mieste. Be to, jis lapkričio 12-13 dienomis Maniloje susitiks su Pietryčių Azijos valstybių asociacijos (ASEAN) šalių lyderiais. 

Anksčiau Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas žurnalistams sakė, kad V. Putino dvišalių pokalbių grafikas APEC viršūnių susitikime dar rengiamas, kol kas jokie susitikimai neplanuojami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.