Vilčių rasti dingusį Malaizijos lėktuvą mažėja

Dingusio „Malaysia Airlines“

Australijos paieškos koordinavimo centro pareigūnai pranešė, kad tolesnes paieškas apsunkins didelis debesuotumas, rūkas ir audros su perkūnijomis.<br>AP nuotr.
Australijos paieškos koordinavimo centro pareigūnai pranešė, kad tolesnes paieškas apsunkins didelis debesuotumas, rūkas ir audros su perkūnijomis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-04-02 10:22, atnaujinta 2018-02-14 22:54

Trečiadienį Indijos vandenyne paieškas atnaujino 9 laivai ir 10 lėktuvų iš įvairių pasaulio šalių, tačiau paieškos plotas dydžiu prilygsta Didžiajai Britanijai, o dingusio orlaivio „juodoji dėžė“ signalus apie savo buvimo vietą siųs tik apie mėnesį.

Į atsargą išėjęs Australijos oro pajėgų maršalas Angusas Houstonas, šiuo metu vadovaujantis paieškos operacijai Indijos vandenyno pietuose, teigia, jog patikimos lėktuvo telemetrinės informacijos trūkumas ir negailestingos oro sąlygos kasdien mažina viltis aptikti dingusio orlaivio nuolaužas.

„Nuo tada, kai buvo prarastas ryšys, neturėjome jokios tikslios informacijos apie beveik 6 valandų trukmės skrydį, - interviu Australijos televizijai kalbėjo A.Houstonas. - Tai kol kas sudėtingiausia paieškos operacija, kokią tik man teko matyti“.

Australijos paieškos koordinavimo centro pareigūnai pranešė, kad tolesnes paieškas apsunkins didelis debesuotumas, rūkas ir audros su perkūnijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės