Iš skęstančio korėjiečių kelto išgelbėtas vyras nusižudė

Iš Pietų

Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

2014-04-18 13:56, atnaujinta 2018-02-14 13:10

Čindo salos policijos pareigūnai sakė, kad 52 metų direktoriaus pavaduotojo Kang Min-Kyu palaikai buvo rasti netoli gimnazijos, kur apsistojo 268-ių vis dar dingusiais laikomų žmonių artimieji.

Policija sakė, kad jo mirties priežastis dar tiriama, bet vietos žiniasklaida praneša, kad jis buvo rastas pasikoręs savo diržu ant medžio.

Naujienų agentūra „Yonhap“ pranešė, jog policija Kang Min- Kyu piniginėje rado savižudžio laišką, kuriame jis kalba apie kaltę, kad liko gyvas per tą tragediją.

„Išgyventi vienam yra pernelyg skausminga ... Prisiimu visą atsakomybę. Aš rengiau tą mokyklos ekskursiją“, - sakoma laiške, kurį citavo „Yonhap“.

Iš 475 žmonių, buvusių tame kelte, kuris apvirto trečiadienį ryte, 352 buvo moksleiviai iš mokyklos „Danwon“ Ansano mieste, esančiame į pietus nuo Seulo.

Mokiniai keltu plaukė į ekskursiją, į populiarią kurortinę Čedžu salą.

Direktoriaus pavaduotojas buvo tarp 179 žmonių, sugebėjusių ištrūkti iš kelto per kelias valandas prieš jo apvirtimą ir nuskendimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.