Uraganas Jungtinėje Karalystėje pareikalavo gyvybių

Uraganui „Gonzalo“ antradienį

Uraganas pasiekė ir Jungtinę Karalystę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Uraganas pasiekė ir Jungtinę Karalystę.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 22, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 2:36 AM

Londono greitosios pagalbos tarnybos teigimu, Kensingtone moteris žuvo ant jos užgriuvus vėjo išverstam medžiui. Pranešama, kad Esekso grafystės teritorijoje žuvo vyras, kai ant jo nukrito remontuojamas automobilis. Dėl stipraus vėjo gūsio transporto priemonė nuo keltuvo nuslydo ant vyro. Dar vienas vyras žuvo jo automobiliui įsirėžus į tiltą netoli Liverpulio miesto Mersisaide. Nepaisant eismo nelaimės teritorijoje siaučiančio vėjo ir liūčių, policija šio įvykio nesieja su prastomis oro sąlygomis.

Be kita ko, pranešama apie tris sužeistus žmones Vakarų Sasekse, kai ant jų užvirto medis. Nukentėjusieji nugabenti į ligoninę dėl galvos ir nugaros sužalojimų. Dar du vaikai hospitalizuoti po to, kai darželyje nuo stogo į jų klasę įkrito betono luitas.

Dėl smarkaus vėjo ir liūčių atidėti traukinių maršrutai, Londono Hitrou oro uoste atšaukta 10 proc. - daugiau nei 110 - skrydžių. Dėl to nukentėjo 20 oro linijų bendrovių, vykdančių skrydžius šiame oro uoste.

Norfolko pakrantės dalyje paskelbtas įspėjimas dėl potvynių. Be to, elektros tiekimas nutrauktas šimtams namų Škotijoje, Velse ir Kornvalio grafystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.