Manoma, kad Libane vienas vyras užsikrėtė Ebolos virusu

Iš Vakarų Afrikos atvykęs libanieties, manoma, yra užsikrėtęs Ebolos virusu ir šiuo metu paguldytas į Beiruto ligoninę. Jei įtarimai pasitvirtintų, tai būtų pirmas toks atvejis Libane, skelbia AP.

Tūkstančiai libaniečių gyvena Gvinėjoje, Liberijoje ir Siera Leonėje, kur Ebola pražudė daugiau nei 4 500 žmonių.<br>AP nuotr.
Tūkstančiai libaniečių gyvena Gvinėjoje, Liberijoje ir Siera Leonėje, kur Ebola pražudė daugiau nei 4 500 žmonių.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-10-23 18:45, atnaujinta 2018-01-24 22:14

Libanietis buvo atgabentas į ligoninę po to, kai pajautė pirmuosius Ebolos karštinės simptomus, pranešė Libano sveikatos ministras Waelas Abu Faouras, pridūręs, kad vyras prieš tris dienas atvyko iš Vakarų Afrikos šalies, kenčiančios nuo mirtino viruso protrūkio. Daugiau detalių ministras nesuteikė ir teigė daugiau pasakysiąs po kraujo tyrimo rezultatų.

Tūkstančiai libaniečių gyvena Gvinėjoje, Liberijoje ir Siera Leonėje, kur Ebola pražudė daugiau nei 4 500 žmonių. Šią savaitę Libanas oro uostuose sugiežtino į šalį atvykstančių asmenų kontrolę. Šalies ligoninėse yra įkurti specialūs padaliniai Ebolos viruso aukoms gydyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.