Tragiška žūtis: mergina nukrito nuo uolos švęsdama piršlybas

Pora iš Bulgarijos romantiškai leido laiką ant uolos Ibizoje, kai netikėtas vaikino pasiūlymas tekėti taip nudžiugino merginą, kad ši bešokinėdama nukrito nuo uolos ir užsimušė, rašo independent.co.uk.

Ibizos salos Cala Torida kurortas.<br>Wikimedia commons nuotr.
Ibizos salos Cala Torida kurortas.<br>Wikimedia commons nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2015, 3:50 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 1:55 PM

29 metų Dimitrina Dimitrova neišlaikė pusiausvyros ir krito iš beveik 20 metrų aukščio Cala Torida kurorte, bet jos mirties priežastimi tapo ne kritimo pasekmės, o širdies smūgis. Atvykus medikams mergina dar buvo gyva, tačiau po kelių minučių jos gyvybė užgeso.

„Viskas patvirtina, kad jos mirtis yra tragiškų ir keistų aplinkybių grandinės pasekmė“, – sakė vienas iš įvykio vietoje buvusių gelbėtojų. D.Dimitrovos vaikinas kurį laiko dirbo Ibizoje padavėju, tad ji čia apsilankė, kad susitiktų ir galbūt pati surastų darbą atostogų rojumi vadinamoje saloje.

Ši tragiška žūtis priminė kitą neseniai įvykusį incidentą, kai 25 metų britas Garethas Jones žuvo stebėdamas saulėtekį ir nukritęs nuo uolos Sidnėjuje, Australijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.