JAV lengvajam lėktuvui nukritus ant namo žuvo trys žmonės

Jungtinėse Valstijose

Lėktuvas pakilo iš Lankasterio oro uosto Pensilvanijos valstijoje ir sudužo pakeliui į Norvudo memorialinį oro uostą Masačusetse.<br>AP nuotr.
Lėktuvas pakilo iš Lankasterio oro uosto Pensilvanijos valstijoje ir sudužo pakeliui į Norvudo memorialinį oro uostą Masačusetse.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 29, 2015, 8:56 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 10:40 PM

„Keturi vienos šeimos namo gyventojai sugebėjo ištrūkti iš pastato, kol jo dar nebuvo visiškai apėmusios liepsnos“, – sakoma Masačusetso valstijos policijos pranešime.

Lėktuvas sudužo apie 18 val. vietos (pirmadienį 1 val. Lietuvos) laiku, nukritęs ant privataus gyvenamojo namo Pleinvilio miestelyje, esančio už maždaug 56 km į pietvakarius nuo Bostono.

„Trys lėktuve buvę žmonės žuvo jam sudužus“, – nurodė policija, kuri neatskleidė aukų tapatybės, kol dar neinformuoti jų artimieji.

Nacionalinė transporto saugumo valdyba (NTSB) tiria šį incidentą, per kurį sudužo lėktuvas „Beechcraft A36 Bonanza“, sakoma jos „Twitter“ pranešime.

Dienraštis „The Boston Globe“ citavo Federalinę aviacijos administraciją (FAA), kuri nurodė, kad tas lėktuvas pakilo iš Lankasterio oro uosto Pensilvanijos valstijoje ir sudužo pakeliui į Norvudo memorialinį oro uostą Masačusetse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.