Pažiūrėjusi animacinį filmą apie skraidymą žuvo maža mergaitė

Šešiametė mergaitė iš Osakos sekmadienį nukrito nuo 43 aukštų pastato po to, kai ji pažiūrėjo animacinį filmą apie vaikus sugebančius skraidyti. Mergaitė paslydo, kai užsilipo ant balkono tvoros, rašo „The Guardian“.

Osakoje nuo pastato stogo nukrito šešiametė mergaitė su šeima prieš tai žiūrėjusi filmuką apie vaikus sugebančius skraidyti.<br>„123rf“ asociotyvioji nuotr.
Osakoje nuo pastato stogo nukrito šešiametė mergaitė su šeima prieš tai žiūrėjusi filmuką apie vaikus sugebančius skraidyti.<br>„123rf“ asociotyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-13 20:08, atnaujinta 2017-05-29 01:24

Mažoji mergaitė sekmadienio popietę žiūrėjo animacinį filmą kartu su savo šeima, kai jos tėvas staiga pastebėjo, kad ji pradingo.

Šeima pamatė mergaitę stovinčią ant metro aukščio balkono tvoros, ant kurios ji užlipo pralindusi pro savo miegamojo langą. Deja, vaikas paslydo ir nukrito nuo pastato. Ligoninėje buvo paskelbta, kad nukritusi ji žuvo iš karto.

Pasak policijos mergaitė greičiausiai naudojo kėdę, kad užsiliptų ant balkono tvoros.

„Mes šiuo metu nemanome, kad tai galėjo būti kas kito nei nelaimingas atsitikimas, – kalbėjo Osakos policijos pareigūnas. – Sekmadienio popietę gavome skambutį iš vyro, kuris matė mergaitės kritimą“.

„Gali pasirodyti keista, kad apie nelaimę pranešė ne šeima, bet kažkas gatvėje matė tragediją ir iš karto paskambino teisėsaugai“, – tęsė pareigūnas.

Policijos pareigūnai paprašė, kad mergaitės vardas liktų neatskleistas, kad apsaugotų šeimos privatumą. Pareigūnai taip pat atsisakė atskleisti mergaitės žiūrėto animacinio filmo pavadinimą, kad niekas nesistengtų atkartoti įvykio.

„Mes nenorime įvardinti animacinio filmo pavadinimo, nes tada žmonės gali pradėti sakyti „Štai kas nutinka, kai žiūri šį filmuką“, o tai sukeltų tik dar daugiau problemų“, – paaiškino pareigūnas.

Mažoji mergaitė penktadienį buvo pradėjusi eiti į pirmąją klasę. Šešiametės tėvai policijai sakė, kad jų dukra labai laukė naujojo gyvenimo mokykloje. Mergaitė buvo vyriausia iš trijų vaikų, ji turėjo jaunesnį brolį ir jaunesnę sesę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.