Tbilisyje ugniagesiams pavyko suvaldyti gaisrą prekybos centre

Tbilisyje ugniagesiams per beveik penkias valandas pavyko suvaldyti didelį gaisrą, antradienio naktį kilusį prekybos centre „Tergi 1“.

 Scanpix asociatyvioji nuotr.
 Scanpix asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 8:13 AM

Gaisras lokalizuotas, bet dar galutinai nelikviduotas“, – žurnalistams sakė Vidaus reikalų ministerijos nepaprastųjų situacijų valdymo centro vadovas Georgijus Mgebrišvilis.

Pasak jo, pastato galinėje dalyje dar liko pavienių ugnies židinių, kurie gesinami. „Įvykio vietoje toliau dirba 24 ugniagesių technikos vienetai ir 150 ugniagesių. Ugnies išplitimo pavojaus nėra. Artimiausiu metu gaisras bus visiškai likviduotas“, – sakė G. Mgebrišvilis.

Kalbėdamas apie gaisro mastą jis pažymėjo, kad, „pradiniais duomenimis, išdegė ne mažiau kaip 3 tūkst. kv. metrų“, bet tikslus skaičius paaiškės vėliau.

„Ugnis nuniokojo visą trečiąjį aukštą ir dalį antrojo aukšto. Laimei, niekas nenukentėjo“, – sakė G. Mgebrišvilis.

Jis pridūrė, kad gaisro priežastis aiškinsis tyrėjai.

Teritorijoje šalia prekybos centro parduotuvių savininkai ir pardavėjai laukia galimybės patekti į pastatą ir įvertinti padarytą žalą. Dauguma sako, kad jų prekės nebuvo apdraustos ir kad jie laukia valdžios pagalbos.

Daugeliui gaisras atrodo įtartinas, nes pastaruoju metu Tbilisio prekybos objektuose įvyko keli dideli gaisrai. Pernai sausį visiškai sudegė prekybos centras „Vaikų pasaulis“, o liepos mėnesį gaisras nuniokojo statybinių medžiagų turgų „Eliava“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.