Kepinių knygą bičiuliams pristačiusi B. Nicholson negali atsispirti saldumynams

Baigiantis vasarai žurnalistė Beata Nicholson sukvietė savo ištikimiausius gerbėjus į trečiosios kulinarijos knygos „Beatos virtuvė: kepinių knyga“ pristatymą. Kartu su kepinių knyga B. Nicholson susirinkusius supažindino ir su nauju laidos „Beatos virtuvė“ sezonu.

Beata pasakojo, kad idėja kurti kepinių knygą jai kilo prieš dvejus metus: „Tai buvo mano svajonė, kurią norėdama paversti realybe turėjau labai ilgai ruoštis.“<br>J. Stacevičius
Beata pasakojo, kad idėja kurti kepinių knygą jai kilo prieš dvejus metus: „Tai buvo mano svajonė, kurią norėdama paversti realybe turėjau labai ilgai ruoštis.“<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 30, 2012, 12:36 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:36 AM

Trečiadienio vakarą Beatos bičiuliai, jos vedamos laidos ir kulinarijos knygų gerbėjai susirinko į Vilniuje esančio restorano „Steakhouse Hazienda” kiemelį. B. Nicholson džiaugėsi, kad čia ji jaučiasi lyg namuose, mat pirmų dviejų jos knygų pristatymai irgi vyko būtent čia.

Beata pasakojo, kad idėja kurti kepinių knygą jai kilo prieš dvejus metus: „Tai buvo mano svajonė, kurią norėdama paversti realybe, turėjau labai ilgai ruoštis.“ Pernai baigusi kulinarijos mokslus televizijos laidų vedėja jau jautėsi drąsiai ir nusprendė, kad atėjo metas po truputį įgyvendinti seniai ore sklandančias idėjas.

„Nors tai man buvo nemenkas uždavinys, knyga mažai kito nuo pirminės idėjos. Turinį parašiau labai greitai. Kai visiems pasakiau, kokią rašau trečiąją knyga, daugelis kraipė galvas. Klausė, ar nebijau sustorėti - juk ruošdama knygą ragavau begalę saldumynų ir duonų. Tiesa, aš dar nepažinau žmogaus, kuris išsikepęs pyragą jį visą pats ir suvalgytų“, - juokėsi B. Nicholson.

Kai kurie receptai iš trečiosios Beatos knygos sugalvoti jos pačios, kai kurie - pasiūlyti draugų. Yra ir tokių receptų, kuriuos jai iš tolimiausio stalčiaus kampelio ištraukė teta ir krikšto mama. „Visada sakiau, kad noriu kepinių knygos, kurią turėčiau visą gyvenimą. Et, ir visai nesvarbu, kad joje tiek daug nuodėmingų skanėstų“, - šypsojosi Beata.

Knygą, kurią sudaro aštuonios dalys ir šmaikštūs skyrių pavadinimai, sau tinkamų patiekalų receptų ras net ir patys išrankiausi. Beatos kepinių knygoje apstu receptų ir tiems, kurie vengia cukraus, miltų ar termiškai apdorotų produktų. 

„Esu pamėgusi posakį „Neturiu laiko“. Nuolat skubantys mano kepinių knygoje atras ir daug laiko virtuvėje nereikalaujančių patiekalų receptų“, - patiko B. Nicholson. 

Laidos „Beatos virtuvė“ vedėja pasidžiaugė, kad jos antrą sezoną kuriama laida nuo šiol per TV3 bus rodoma nebe savaitgalį, o pačiu geriausiu laiku antradienio vakarais.  „Teks konkuruoti su stipriausiomis laidomis. Tikiu, kad man pavyks“, - smagiai kalbėjo Beata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.