Šokoladiniai „Christian Louboutin“ aukštakulniai sužavėjo saldumynų mėgėjus

Konditerė Andrea Pedraza sujungė dvi savo aistras – šokoladą ir prabangius aukštakulnius batelius – į vieną ir sukūrė šokoladinius batelius. Jie visi pagaminti remiantis „Christian Louboutin“ aukštakulnių kolekcija, rašo dailymail.co.uk.

Konditerė Andrea Pedraza sujungė dvi savo aistras – šokoladą ir prabangius aukštakulnius batelius – į vieną ir sukūrė šokoladinius batelius.<br>AP
Konditerė Andrea Pedraza sujungė dvi savo aistras – šokoladą ir prabangius aukštakulnius batelius – į vieną ir sukūrė šokoladinius batelius.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-28 11:49, atnaujinta 2018-03-10 21:40

Specialios dviejų dalių plastikinės formos dugnas ištepamas storu raudono glajaus sluoksniu. Jam išdžiuvus užpilamas tamsus šokoladas. Šis tolygiai paskirstomas po visą formą. Toliau seka batelio vidus – šviesaus šokolado sluoksnis. Galiausiai batelius A. Pedraza dekoruoja pagal „Christian Louboutin“ kūrinius. Raudonpadžiai saldumynai puošiami zebrų dryžių raštu, taškeliais ir augaliniais ornamentais.

Nors šokoladiniai aukštakulniai turėtų būti populiarūs tarp stileivų, anot A. Pedrazos, daugiausiai juos perka vyrai.

Vienas batelis kainuoja 30 JAV dolerių (78 litai). Norintiems dar saldesnės dovanos siūloma pripildyti šokoladinį batelį rankų darbo saldainiais. Tuomet jo kaina gali siekti ir 55 JAV dolerius (143 litus). Šių batelių paklausa tokia didelė, kad iki vakaro parduotuvės lentynos būna tuščios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.