Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Gėrimų degustacijų salės atidaryme Kaune svečiai leidosi į gurmanišką kelionę po pasaulį

Gėrimo kultūra besidomintys žmonės ketvirtadienio vakarą rinkosi į Kauno prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ įsikūrusią bendrovės „Mineraliniai vandenys“ gėrimų parduotuvę, kurios rūsyje atidaryta degustacijų salė.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 8, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:57 AM

Nauja vieta sudomino restorano Kauno „Daugirdas“ bendraturčius Ingridą ir Vytautą Gustus, advokatę Raimondą Kazlauskienę ir modelių agentūros „Modilina“ savininkę Jolantą Sadauskienę, Vilniuje įsikūrusios bendrovės „Taurakalnis“ bendraturtę Moniką Čereškaitę, bendrovės „Stumbras“ vyriausiąją gėrimų ekspertę Aldoną Volkienę, architektą Šarūną Kiaunę ir daugybę kitų svečių.

Atidarymo proga gėrimų parduotuvės kviestinė publika buvo pakviesta į gurmanišką kelionę po tolimiausius pasaulio kraštus — įvairiaspalvę Italiją, saulėtąją Graikiją, kalnuotąsias Škotiją ir Austriją, egzotiškąją Japoniją bei margaspalvius Karibus.

Šioje kelionėje gidais tapo bendrovės „Mineraliniai vandenys“ gėrimų ekspertai, papasakoję svečiams apie visas iš šių kraštų kilusio romo, viskio, brendžio bei vyno subtilybes, jų išskirtinumus ir turtingą istoriją. Prie gėrimų buvo paruoštos gurmaniškos vaišės.

Bendrovės „Mineraliniai vandenys“ rinkodaros direktorės Baltijos šalims Rūtos Janušauskienės, naujoje degustacijų salėje vyks ne tik vyno ir stipriųjų gėrimų ekspertų vedamos degustacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.