Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kulinarinių knygų autorius P. Photenhaueris siūlo patiekalų su sperma

Daugumos žmonių jau nebestebina pasakojimai apie egzotiškus patiekalus iš vabzdžių, gyvačių ar varlių. Tačiau Paulas Photenhaueris sugebėjo apstulbinti net ir visko ragavusius gurmanus, rašo sfweekly.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2013, 11:31 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:19 PM

Vyras išleido dvi kulinarines knygas, kuriose surašyti patiekalų ir gėrimų receptai iš... spermos. Pirmoji knyga pavadinta „Natūralus derlius: receptų rinkinys iš spermos“. Leidinyje galima rasti ikrų, kepsnių ir sūrio receptų su sperma. Knygoje gausu patarimų, kaip pagerinti valgių skonį ir teisingai saugoti vyrišką sėklą.

Štai kita P. Photenhauerio knyga pavadinta „Sėklologija: barmeno vadovėlis“. Ji skirta gėrimų eksperimentų mėgėjams. Be to, Paulas atskleidžia paslaptis, kaip paruošti ypatingų kokteilių, tokių kaip „Mačo“, „Galliano šūvis“ ar „Pikantiška margarita“. 

Anot šių knygų autoriaus, mintis apie neįprastą spermos paskirtį jam šovė į galvą dar 2006 metais. 

„Anuomet aš nugirdau vyrus kalbant apie jų požiūrį į spermą. Diskusijos nariams savotiškas pasitikėjimo savimi demonstravimas – jei partnerė oralinio sekso metu praryja spermą. Patys vyrai nebuvo pasirengę padaryti tą patį.

Tada aš ir pagalvojau: prieš prašant partnerės tai padaryti, reikėtų vyrui pačiam paragauti savo spermos. Jei žmonės valgo vištos kiaušinius ir geria karvės pieną, tai kodėl į maisto racioną neįtraukus mūsų biologinių išskyrų? Juk sperma visą laiką šviežia, nes išgaunama tik ejakuliacijos metu. Be to, visada žinai, kas jos gamintojas“, – teigė P. Photenhaueris, kurio knygos tapo audringų diskusijų priežastimi. 

„Išgirdęs, kokias knygas Paulas ruošiasi išleisti, aš iš karto įvertinau riziką. Jei maistas teisingai paruoštas ir apdirbtas, bakterijos ir virusai turėjo būti sunaikinti. Taip, mes galime viską valgyti, tačiau žmogus – protinga būtybė, nes niekada nevartojo spermos, palaikančios organizmo gyvybines funkcijas. Daugiau maistingų medžiagų gausite iš gabalėlio mėsos nei iš vyriškos sėklos“, – sakė infekcinių susirgimų specialistas iš Berklio universiteto, nepanoręs skelbti savo pavardės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.