Kaip turėtų atrodyti viena patiekalo porcija?

Ne paslaptis, kad vienos traškučių ar saldainių pakuotės turinys nėra skirtas vienam asmeniui. Gamintojai dažnai nurodo, kaip turėtų atrodyti vieno ar kito patiekalo porcija vienam asmeniui. „BuzzFeed“ komanda nusprendė tai parodyti trumpu filmuku.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-21 16:36, atnaujinta 2018-03-06 11:13

Taigi, vienas asmuo nesunkiai gali įveikti pusę ar net visą pakelį doritų, tačiau jų gamintojai siūlo suvalgyti vos vienuolika traškučių. Klystate ir tuomet, jei manote, kad viena pica – viena porcija. Jų gamintojai tiki, kad vienu kartu galima suvalgyti tik pusę picos. O ir šokoladinio batonėlio galima suvalgyti vos pusę...

„Turime pripažinti, kad žinojome, jog vieną porciją riešutų sviesto sudaro du šaukštai, tačiau mes nesuvokėme, kaip tai mažai! Buvome nustebinti, kai išvydome, kaip atrodo trys ketvirtadaliai puodelio sausų dribsnių“, – įspūdžiais dalinosi vienas kūrybinės komandos narių.

Huffingtonpost.com teigia, kad nesvarbu, ką nurodo maisto produktų gamintojai. Vieną pakuotę maisto ar vieną buteliuko gėrimo asmuo gali įveikti vienu ypu. Įvairių maisto produktų porcijos (tuo pačiu ir pakuočių dydžiai) buvo nustatytos remiantis Amerikoje vykdytos apklausos duomenimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.