Uogienę išsivirti gali kiekvienas: Beatos cukinijų ir obuolių pagardo virimo pamoka

Šiais laikais uogienę reikia virti tik 10 minučių! Dėl tokio neilgo kaitinimo ir specialaus cukraus uogienė išlaiko natūralią spalvą, skonį, sodrų kvapą ir tirštą konsistenciją. Populiarių kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo išsivirti cukinijų ir obuolių pagardą (chutney). Tai pikantiškas padažas, puikiai tinkantis mėsos, sūrio patiekalams gardinti ar tiesiog tepti ant skrebučio.

Beata Nicholson siūlo išsivirti cukinijų ir obuolių pagardą.<br>Asmeninio albumo
Beata Nicholson siūlo išsivirti cukinijų ir obuolių pagardą.<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 9:00 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:39 AM

Cukinijų ir obuolių pagardas

Jums reikės:

· 1 kg kubeliais pjaustytos cukinijos

· 1 kg kubeliais pjaustytų neluptų obuolių.

· 300 ml obuolių acto

· 1 šaukšto garstyčių miltelių

· 1 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių

· 2 šaukštelių ciberžolės

· 1 šaukšto druskos

· 600 g uogienių cukraus

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.