Kijevo bare – jokių indų, tik stiklainiai

Jeigu kada nors planuojate vizitą į Kijevą (Ukraina), būtinai apsilankykite mieste esančiame stiklainių bare. Tikrai taip, stiklainių! Tokių, kokius esame įpratę matyti savo šaldytuvuose – pripildytus su meile virtos uogienės, prigrūstus marinuotų agurkėlių ar dar kokių nors gėrybių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 20, 2013, 9:22 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:30 PM

Kad baro lankytojai negautų lengvo šoko išvydę nestandartinį maisto patiekimą, juos pasitinka ant lauko durų kabantis ženklas, kuris nurodo, kad šiame restorane nėra nei stiklinių, nei dubenėlių, nei puodelių, nei lėkščių. Kitaip sakant, nėra jokių kitų indų, tik stiklainiai.

Kijevo stiklainių baro savininkai yra vieninteliai pasaulyje išdrįsę atsisakyti bet kokių kitokių indų ir visus savo patiekalus, kad ir kas tai būtų – mėsos ar žuvies patiekalai, sriuba, ledai, kava, kokteiliai ir daugelis kitų, patiekiantys išskirtinai tik įvairių dydžių stiklainiuose.

Puiki žinia mažų porcijų mėgėjams – jeigu klientas nesuvalgo jam patiektos porcijos, likusį maistą su visu stiklainiu galima išsinešti namo. Tereikia padavėjos paprašyti dangtelio. Nepasiginčysi – praktiška.

Kavinės interjeras taip pat neatsilieka nuo koncepcijos. Štai ant sienų – tapetai, išmarginti stiklainių piešiniais, po baru – ir vėl stiklainiai, prikimšti pomidorų. Na, o iš ko pagaminti šviestuvai, manome, atspėsite ir patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.