Britės aistra – kepti tortus, primenančius kasdienį mūsų maistą

Bloga žinia mėsos mylėtojams – itin gardžiai atrodantis jautienos kepsnys ir puikiai apskrudusios bulvytės nuotraukoje apačioje yra visai ne tokio skonio, kokio tikėtumėtės. Tiesą sakant, tai net ne mėsa su bulvėmis. Tai – apgaulingos išvaizdos tortas, kurį sukūrė kulinarė-mėgėja Louise Caola.

Britės aistra - kepti tortus, primenančius kasdienį mūsų maistą.<br>Louise Caola asmeninio archyvo nuotr.
Britės aistra - kepti tortus, primenančius kasdienį mūsų maistą.<br>Louise Caola asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2013, 10:21 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:18 PM

Dar būdama maža mergaitė Louise sukdavosi virtuvėje, padėdama motinai gaminti pietus. Meilė maisto gaminimui lydėjo ją visą gyvenimą. Nepaisant to, kad Louise darbas reklamos srityje yra visiškai nesusijęs su jos aistra maistui, mergina meilės konditeriniams gaminiams nepamiršta – laisvalaikiui kepa tortus sau ir savo draugams.

23 metų mergina savo pirmąjį tortą, kuris atrodė kaip dešrelė su bulvių koše, iškepė savo draugo gimtadienio išvakarėse. Jubiliatas buvo tiesiog apstulbęs, o svečiai negalėjo nuslėpti susižavėjimo kulinariniu šedevru. Būtent tuo metu Louise ir suprato, kad keistos išvaizdos tortai – jos pašaukimas. Nuo to laiko ji ėmė gaminti dar įspūdingesnius tortus, o jų nuotraukomis dalytis savo „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose. Nuotraukų viešinimas suveikė kaip reklama – į elektroninį paštą vienas po kito ėmė plūsti tortų užsakymai.

Prieš keletą savaičių kulinarijos mėgėja metė savo darbą reklamos agentūroje ir įkūrė įmonę „Poppy&Lulu“. Šiuo metu Louise tortų galima įsigyti tik Londone, tačiau ji puoselėja viltis, kad prekės ženklas taip išpopuliarės, kad tortai pasieks net ir tolimiausius žemynus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.