Pasak vertinimo komisijoje dalyvavusios populiaraus tinklaraščio ir knygų autorės Beatos Nicholson, vaikinai puikiai išpildė užduotį, sugalvoję itin originalų patiekalo pateikimą, bet to, išsiskyrė precizišku gaminimu ir dėmesiu detalėms, kas garantavo ne tik puikią patiekalo išvaizdą, bet ir skonį. Biomedicininę diagnostiką studijuojančio Tautvydo ir programų sistemas kremtančio Tado patiekalas buvo paserviruotas ant pjaustymo lentelės: pannacota su geltonu tryniu iš trintų persikų su degtine sustingdyta kiaušinio lukštuose, kartu buvo pateiktas tamsią duoną imituojantis šokoladinis biskvitas ir į salotas panašūs ploni žalios kriaušės griežinėliai.
Antrąją kulinarinio iššūkio vietą laimėjusios Simona Tratulytė ir Greta Bagdonaitė komisiją nustebino „Kavos kąsniu“ – skaidriuose puodeliuose orkaitėje keptu šokoladiniu desertu, atrodančiu kaip grietinėle pagardintas rytinės kavos puodelis.
Trečios vietos nugalėtojos Beata Buchovaitė ir Monika Mikalavičiūtė dviem skirtingais įdarais užpildytus tešlos ragelius pateikė kaip morkas ir savo patiekalą pavadino „Zuikio desertu“.
Kitos dvi konkurse dalyvavusios poros komisiją bandė nustebinti į kumpio griežinėlius suvyniota studentiška kiaušiniene ir čili pipiriukais pagardintais rankų darbo šokoladiniais triufeliais.