Maskvos restorano gudrybė – optinę iliuziją sukuriantys darbuotojai dvyniai

Apsilankę Maskvos restorane „Twin Stars“ laiką praleisite taip gerai, kad net ims dvejintis akyse. Ir tikrai ne dėl alkoholinių gėrimų gausos – pasirodo, kad šiame restorane dirba išskirtinai tik identiški dvyniai. Teigiama, kad ši gudrybė puikiai veikia – į restoraną plūsta vis daugiau ir daugiau lankytojų.

Maskvos restorano gudrybė - matydami identiškus darbuotojus lankytojai mano, kad jiems dvejinasi akyse.<br>"Youtube" stop kadras
Maskvos restorano gudrybė - matydami identiškus darbuotojus lankytojai mano, kad jiems dvejinasi akyse.<br>"Youtube" stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2013, 6:10 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:02 AM

Kiekvienas iš „Twin Stars“ barmenų ir padavėjų turi po antrininką – toje pačioje įstaigoje dirba ir it du vandens lašai panašūs broliai bei seserys. Kaip teigia restorano savininkas Aleksejus Kchodorovskis, idėja pasamdyti identiškus dvynius iš tiesų pasiteisino, mat darbuotojai džiaugiasi matydami nuostabos kupinus veidus, o lankytojai bent sekundę leidžia sau patikėti sukuriama iliuzija. Maskvoje įsikūręs restoranas tikrai turi kuo didžiuotis – tai vienintelis tokio pobūdžio restoranas visame pasaulyje.

Tačiau ne viskas taip gražu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Su pirmaisiais sunkumais A.Kchodorovskis susidūrė dar burdamas savo komandą – kvalifikuotą barmeną ar padavėją rasti nėra itin sunku, tačiau kvalifikuotus dvynius – velniškai sudėtinga užduotis. Nepaisant to, savininkas džiaugiasi, kad ilgalaikės paieškos davė vaisių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kodėl D. Kuolys rausta iš gėdos?