Oro linijos privertė patikėti, kad Kalėdų senelis tikras (video)

Netikite, kad Kalėdų senelis gali būti tikras? Kanados oro linijos „WestJet“ pasistengė priversti savo klientus patikėti, kad Kalėdos – išties stebuklų metas ir Kalėdų senelis tikrai girdi jų norus ir net pasistengia juos išpildyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 14, 2013, 7:39 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:17 PM

Oro uostai šventiniu laikotarpiu yra tikriausiai mažiausiai džiaugsmo kelianti vieta. Juk čia šiuo metu kaip niekad daug suirzusių žmonių, pykstančių dėl vėluojančių skrydžių, dingusio bagažo ir kitų nemalonumų.

Bet oro linijos „WestJet“ nusprendė originaliai pralinksminti būrį išvargintų keleivių, įrodydama, kad Kalėdos išties stebuklų metas. Oro uostą ši kompanija pavertė Kalėdų senio dirbtuvėmis.

Kad išpildytų savo klientų troškimus, oro linijos į pagalbą pasitelkė naująsias technologijas. Toronto ir Hamiltono tarptautiniuose oro uostuose buvo įkurdintas virtualus Kalėdų senelis, kuris bendravo su skrydžių į Kalgarį laukiančiais keleiviais: žarstė damoms komplimentus, šnekino vaikučius ir klausinėjo, kokių kiekvienas norėtų kalėdinių dovanų.

Kai visi keleiviai išsakė savo svajones, Kalgaryje dirbanti „WestJet“ komanda ėmėsi darbo – suskubo į parduotuves, kad nupirktų tai, ko kiekvienas pageidavo. O norai buvo įvairūs: nuo naujų kojinių ir apatinių iki didžiulio televizoriaus.

Kalėdų senelio elfais tapo daugiau kaip 150 „WestJet“ darbuotojų, kurie, sužinoję, ko keleiviai pageidavo, nupirko ir supakavo kiekvienam asmeniškai po dovaną.

Kuomet nieko neįtariantys keleiviai nusileido Kalgario oro uoste, bagažo skyriuje jie gavo savo pageidautas dovanas ir, tikriausiai, nors akimirkai patikėjo, kad Kalėdų senelis ir elfai egzistuoja ne tik pasakose.

Visa tai buvo nufilmuota slaptomis kameromis ir sukurtas filmukas, įgarsintas kaip kalėdinė pasaka.

Kaip rašo interneto puslapis „Mashable“, tai nebuvo pirmasis šių Kanados oro linijų kompanijos bandymas įnešti kalėdinio džiaugsmo į oro uostus. Pernai „WestJet“ sukūrė kalėdinės tematikos žaibiškas sulėktuves (angliškai – „Flash mob“). Masinį šokį pradėjo oro uoste netikėtai atsiradę šokantys elfai.

Šiemet „WestJet“ pažadėjo padovanoti nemokamus skrydžius, jeigu vaizdo medžiaga apie šiųmetį jų kalėdinį siurprizą per interneto kanalą „YouTube“ bus peržiūrėta bent 200 tūkst. kartų. Panašu, kad pažadus teks tesėti. Jau dabar šį filmuką pamatė daugiau kaip 13 milijonų žmonių.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.