Iš žagarėlių pagamintos kalėdinės eglės statybas stebėjo daugybė aplinkinių rajonų gyventojų. Šventės dalyviai galėjo ne tik įvertinti šio „medžio“ grožį ir įspūdingą aukštį, bet taip pat sužinoti, koks yra kalėdinės eglutės skonis.
Žagarėlių eglė buvo ne vienintelė pramoga šventės dalyviams - vėliau įvyko kalėdinių žąsų kepimo varžybos. Jose dalyvavo keturios Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos komandos iš Vilniaus ir Klaipėdos. Dalyviai stengėsi kuo greičiau ir skaniau iškepti žąsis, kuriomis paskui buvo vaišinami ir šventės dalyviai.
Kad eglutės statymo procesas ir žąsų kepimo konkursas vyktų nepriekaištingai ir pagal taisykles, tuo rūpinosi žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.
Ši šventė vainikavo nuo gruodžio 13 d. „Rimi“ prekybos centre vykusią „Kalėdų mugę“, kuri buvo organizuojama bendradarbiaujant su Žirmūnų rajono bendruomene.