Vilniuje „sužaliavo“ trijų metrų aukščio valgoma eglė

Šeštadienį sostinėje „išaugo“ bene skaniausia ir didžiausia iš saldžių žagarėlių pagaminta kalėdinė eglė, kurios aukštis siekė net 3 metrus. Tokią dovaną artėjančių Šv. Kalėdų proga miestiečiams padovanojo mažmeninės prekybos tinklas „Rimi Lietuva“ ir Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija.

Šeštadienį Vilniuje pagaminta žagarėlių eglė.<br>Organizatorių nuotr.
Šeštadienį Vilniuje pagaminta žagarėlių eglė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 22, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:39 PM

Iš žagarėlių pagamintos kalėdinės eglės statybas stebėjo daugybė aplinkinių rajonų gyventojų. Šventės dalyviai galėjo ne tik įvertinti šio „medžio“ grožį ir įspūdingą aukštį, bet taip pat sužinoti, koks yra kalėdinės eglutės skonis.

Žagarėlių eglė buvo ne vienintelė pramoga šventės dalyviams - vėliau įvyko kalėdinių žąsų kepimo varžybos. Jose dalyvavo keturios Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos komandos iš Vilniaus ir Klaipėdos. Dalyviai stengėsi kuo greičiau ir skaniau iškepti žąsis, kuriomis paskui buvo vaišinami ir šventės dalyviai.

Kad eglutės statymo procesas ir žąsų kepimo konkursas vyktų nepriekaištingai ir pagal taisykles, tuo rūpinosi žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Ši šventė vainikavo nuo gruodžio 13 d. „Rimi“ prekybos centre vykusią „Kalėdų mugę“, kuri buvo organizuojama bendradarbiaujant su Žirmūnų rajono bendruomene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.