Vėlyvi dainininkės N.Bunkės pusryčiai - tik su sūnumi

Kiaušinienė, košės arba dešrelės - taip naują dieną pradeda dainininkė Natalija Bunkė su savo pustrečių metų sūnumi Kristupu. Jos atžala dešreles valgo su daržovėmis, todėl toks mažylio pasirinkimas labai džiugina mamą.

Kadangi nė vienam ryte nereikia skubėti, N.Bunkė visuomet pusryčiauja su sūnumi.<br>D.Umbraso nuotr.
Kadangi nė vienam ryte nereikia skubėti, N.Bunkė visuomet pusryčiauja su sūnumi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Feb 17, 2014, 6:29 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 5:43 AM

Dainininkė su sūnumi dažniausiai pusryčiauja apie dešimtą valandą ryto. Kadangi Kristupas dar nelanko vaikų darželio, keltis anksčiau jo mamai nėra prasmės.

„Tai, ką valgo sūnus, tą valgau ir aš. Kartais ryte verdu košę, kartais – dešreles. Mėgstame grikių ir penkių grūdų košes. O virtas dešreles valgome su daržovėmis. Džiaugiuosi, kad sūnus noriai valgo daržoves. Jis labai mėgsta pomidorus. Sau ir Kristupui košes gardinu tarkuotu sūriu“, - apie pusryčių valgiaraštį pasakojo garsi popmuzikos atlikėja.

N.Bunkės ir sūnaus pusryčiai neįsivaizduojami ir be įprastinio rytais dažniausiai valgomo patiekalo – kiaušinienės. Ją dainininkė irgi gardina tarkuotu sūriu, patiekia su šviežiomis daržovėmis.

"Niekada rytais negerdavau kavos, bet pastaruoju metu jaučiu jai poreikį. Prieš mėnesį kiekvieną rytą pradėjau virti kavą", - sakė N.Bunkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.