Mažųjų smaližių krautuvėlėje suaugusiesiems vietos nėra

Jeigu esate vyresnis nei 6 klasės mokinys – prasibrauti į tikrų tikriausią saldumynų rojų nepavyks, mat Japonijoje įsikūrusi saldainių krautuvėlė skirta tik jauniesiems smaližiams. O ir gudruoliams suaugusiesiems, manantiems, kad į magišką saldainių fabriką pavyks prasmukti lydint savo mažylį, durys užsitrenkia prieš pat nosį – pro mažytes duris įleidžiami tik jauniausi šeimos nariai.

Mažųjų smaližių krautuvėlėje suaugusiesiems vietos nėra.<br>„Nikkei“ nuotr.
Mažųjų smaližių krautuvėlėje suaugusiesiems vietos nėra.<br>„Nikkei“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 7:07 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:57 AM

Įėjusi pro įvairiaspalvį kiaušinio formos kupolą, šeimyna patenka į laukiamąjį, kur mažamečiai atsisveikina su tėvais ir pro mažytes duris kelioms valandoms žengia į, rodos, visai kitą pasaulį. Saldainių krautuvėlėje mažyliai pirmieji gauna progą paragauti įvairiausių konditerijos gaminių, kurie netrukus „debiutuos“ didžiuosiuose prekybos centruose. Vaikai taip pat turi unikalią galimybę pamatyti, kaip gaminamas šokoladas.

Krautuvėlė yra dekoruota robotais, žaislais, animacinių filmų herojų piešiniais ir daugeliu kitų dalykų, kurie paliks įspūdį net ir pačiam išrankiausiam mažyliui.

Na, o po dviejų valandų, praleistų saldainių apsuptyje, vaikai yra skatinami pasidalinti savo įspūdžiais su jų laukiančiais tėveliais. Bendravimas tarp vaikų ir jų tėvų ir buvo pagrindinė krautuvėlės savininko ir vadovo Susumu Koyamos tikslas.

„Šiais laikais tėvai yra tokie užsiėmę, kad kartais net neturi laiko klausyti, ką sako jų vaikai. Manau, kad būtent dėl to vaikai turi sunkumų išreikšdami save. Noriu paskatinti bendravimą, noriu, kad vaikai trokštų pasipasakoti apie dienos įvykius savo tėvams, o tėvai – su mielu noru klausytų apie jų nuotykius“, – teigia S.Koyama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.