Pavasario gardumynas: šviežių kopūstų blynai (receptas)

Jeigu pabodo miltiniai, mieliniai ar bulviniai blynai,kepkite šviežių kopūstų. Šie blynų tešla taip pat greitai paruošiama, kaip ir kitų įprastų blynų. Lrytas.lt skaitytojams siūlome šviežių kopūstų blynų receptą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2014, 11:12 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:27 PM

Reikės:

300 -400 g kopūsto 4-5 šaukštų žirnių miltų

2 kiaušinių

kumino

kario

druskos

pipirų

jūsų mėgstamų priekonių

aliejus

Kopūstus sutarkuojame, įmušame plaktus kiaušinius, įberiame žirnių miltų, dedame kario, kumino, druskos, pipirų pagal skonį ir blynus kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.