Ingredientai:
- 200 g rabarbarų, supjaustytų 1 cm gabaliukais
- 1 apelsino sultys
- 2 šaukštai medaus
- 30 g trintų migdolų
- 50 g avižų dribsnių
- tarkuotos apelsino žievelės
- 1/2 šaukštelio cinamono
- 1 prinokęs bananas, supjaustytas griežinėliais
- 25 ml saulėgrąžų aliejaus
Gaminimo būdas:
Rabarbarus, apelsino sultis ir 1 šaukštą medaus ant keptuvės arba puode pavirkite 5 minutes, kol masė suminkštės.
Dubenėlyje sumaišykite aliejų ir medų, įberkite migdolus, avižų dribsnius, apelsino žievelę ir cinamoną. Į kepimo indą supilkite rabarbarų mišinį, apdėkite jį bananų griežinėliais, pabaigoje sukrėskite migdolų, avižų dribsnių, medaus, cinamono ir aliejaus mišinį. Kepkite 15–20 min. 180 laipsnių temperatūroje.