Traškus rabarbarų ir bananų apkepas (receptas)

Traškus rabarbarų ir bananų apkepas - vos per 20 minučių paruošiamas patiekalas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:46 AM

Ingredientai:

- 200 g rabarbarų, supjaustytų 1 cm gabaliukais

- 1 apelsino sultys

- 2 šaukštai medaus

- 30 g trintų migdolų

- 50 g avižų dribsnių

- tarkuotos apelsino žievelės

- 1/2 šaukštelio cinamono

- 1 prinokęs bananas, supjaustytas griežinėliais

- 25 ml saulėgrąžų aliejaus

Gaminimo būdas:

Rabarbarus, apelsino sultis ir 1 šaukštą medaus ant keptuvės arba puode pavirkite 5 minutes, kol masė suminkštės.

Dubenėlyje sumaišykite aliejų ir medų, įberkite migdolus, avižų dribsnius, apelsino žievelę ir cinamoną. Į kepimo indą supilkite rabarbarų mišinį, apdėkite jį bananų griežinėliais, pabaigoje sukrėskite migdolų, avižų dribsnių, medaus, cinamono ir aliejaus mišinį. Kepkite 15–20 min. 180 laipsnių temperatūroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.