Šią istoriją Deivis papasakojo nuotaikingame kulinariniame projekte „Siurprizas lėkštėje“, kuriame galima sužinoti ne tik pačių gardžiausių įvairių šalių tradicinių receptų, bet ir išgirsti dar negirdėtų smagių nuotykių iš Lietuvos garsenybių kasdienybės.
D. Norvilas virtuvėje sukiotis mėgo nuo pat mažens, tad nenuostabu, kad eksperimentuojant virtuvėje gali pasitaikyti ir nesėkmių: įpjautas pirštas, prisvilęs pyragas, sudužę indai. Tačiau tai vieni niekai, palyginus su tuo, ką padarė jaunas Deivis.
„Kai namuose nerasdavau nieko skanaus, mėgdavau pasikepti duoną su česnakais. Tąkart man netikėtai užsidegė aliejus, puoliau jį gesinti vandeniu, o tada įvyko šioks toks sprogimas.
Užuolaidos sudegė akimirksniu, šiaip ne taip susiprotėjau išjungti dujas, bet virtuvė jau buvo pajuodavusi, viskas aplink sudegę“,– gyvenimo košmarą prisiminė Deivis.
Pasak dainininko, kaip tik tuo metu virtuvėje buvo padarytas remontas, išklijuotos naujos plytelės, išbalintos sienos, įdėtas naujas gartraukis.
„Po mano kulinarinio šou, viso to nebeliko, o aš taip bijojau išvysti grįžusių tėvų veidus, kad visam savaitgaliui sprukau pas močiutę“,– pasakojo jis.
Nuo tada D. Norvilas jau gerokai patobulino savo kulinarinius įgūdžius ir, dalyvaudamas projekte „Siurprizas lėkštėje“, kartu su itališko restorano virtuvės šefu pagamino nuostabaus skonio itališkus makaronus su veršiena ir pomidorų padažu bei Italijoje itin populiarų desertą Zabaglione.