Kaip manekenė K.Tučkutė gundys užsukti į svajonių barą?

Vilniaus senamiestis seniai garsėja jaukiomis ir stilingomis pasilinksminimo vietomis naktinį gyvenimą mėgstantiems miesto gyventojams bei svečiams. Tačiau šį mėnesį pirmąkart duris atversiantis prašmatnus baras iškart pretenduoja patekti į sostinės pasilinksminimo vietų sąrašo viršūnę ne vien dėl patogios vietos senamiestyje – istorinės Stiklių gatvės. Kas dar vilios lankytojus į šį barą?

Šventės metu bus pristatoma manekenės K.Tučkutės lūpų kosmetikos ,,Shh.. it's secret... by Kristina Tuckute" nauja linija ,,4 seasons collection".
Šventės metu bus pristatoma manekenės K.Tučkutės lūpų kosmetikos ,,Shh.. it's secret... by Kristina Tuckute" nauja linija ,,4 seasons collection".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 5:08 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:28 PM

Stiklių gatvė jau minima XV-XVI amžiaus senuosiuose žemėlapiuose kaip pirmoji stiklo manufaktūros vieta Lietuvoje, vėliau tapusi stiklo ir jo gaminių prekybos centru Lietuvoje, iš kurio lietuviški stiklo gaminiai buvo gabenami į Rusiją, Vokietiją.

Gatvės pavadinimas ir kilęs nuo čia buvusių stiklo pūtėjų dirbtuvių, kurių amatas įnešė indėlį į mūsų šalies istoriją. Prieš 30-40 metų tiek Stiklių, tiek Gaono gatvės buvo labai mėgstamos miesto pasilinksminimo vietos tiek tarp jaunimo, tiek tarp vyresniųjų žmonių.

Šį mėnesį prabangaus ir prestižinio viešbučio ,,Stikliai Relais & Chateux’’ pastate, menančiame XVI amžių, atidaromas naujas kokteilių baras ,,Dream bar’’.

Pasirūpinta, jog baras išsiskirtų ne tik prabangiu interjeru bei apšvietimu, bet ir aukštos klasės aptarnavimu: čia dirbs profesionalūs, tarptautinio pripažinimo sulaukę barmenai.

Baro svečiai galės pasimėgauti gėrimais ir originaliais kokteiliais, patiektais prabangiose taurėse, taip pat paragauti puikių šiuolaikinių užkandžių. „Dream bar“ suvienys įvairią gero skonio publiką bei leis šioje prašmatnioje aplinkoje pasijusti tikrai ypatingais“, - teigė viešbučio bei restorano „Stikliai“ bendraturčiai Aleksandras Ciupijus, Ana Ciupij ir Romas Zakarevičius.

Specialiai į baro atidarymo renginį atvežami ypatingai prabangūs naujausio modelio ,,Rolls-Royce’’ automobiliai iš artimiausios atstovybės ,,Rolls-Royce Motor Cars Warsaw’’ Lenkijoje.

Išskirtinės šventės metu bus pristatoma Kristinos Tučkutės, vienos garsiausių modelių pasaulyje, lūpų kosmetikos ,,Shh.. it's secret... by Kristina Tuckute" nauja linija ,,4 seasons collection", kurią sudaro spalvos rudens, žiemos, pavasario ir vasaros sezonams.

,,Stikliai’’ jau tapo šiuolaikinės klasikos vardu, kuris puikiai žinomas gerą skonį turintiems žmonėms. Į kokteilių baro ,,Dream bar’’ atidarymo šventę susirinks daugelis garsių Lietuvos žmonių iš verslo, meno ir pramogų pasaulio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.