Naujas A. Pogrebnojaus talentas - kurti kavos aparatus

Ekstravagantiškasis dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pristato dar vieną meilės kavai įrodymą – dizainą naujiems biuro ir namų kavos aparatams.

A.Pogrebnojus užsimena, kad ekstravagantiškuose kavos aparatų dizainuose atsispindi ir dalis naujausios dizainerio drabužių kolekcijos elementų.<br>novamedia.lt nuotr.
A.Pogrebnojus užsimena, kad ekstravagantiškuose kavos aparatų dizainuose atsispindi ir dalis naujausios dizainerio drabužių kolekcijos elementų.<br>novamedia.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:54 PM

„Mus supantys daiktai turi savo energiją, darančią poveikį mūsų nuotaikai. Būtų šaunu, kad rytinė kava būtų ne tik gardi, bet ir įkrautų žmogų geros energijos doze, o jos įsipilti kiekvienas galėtų iš estetiško ir labiausiai asmenybę atspindinčio kavos aparato. Tad visi geros valios žmonės galės rinktis iš aštuonių unikalių dizainų kavos aparatų“, – sako A.Pogrebnojus.

Biuruose dažniausiai galima pamatyti juodus arba baltus – niekuo neišsiskiriančius ir nuobodžiai atrodančius kavos aparatus. „Nusprendėme į darbinę ir namų aplinką įnešti daugiau spalvų ir identiteto – kiekviena kavos rūšis pakuojama į skirtingų spalvų kavos kapsules, tad pageidaujantys atskleisti savo nuotaikas ir vertybes galės išsirinkti juos labiausiai atspindintį kavos aparato dizainą“, – teigia „Itališka kava“ direktorius Arūnas Pinkevičius.

Turino šeimos gaminamos kavos kuriamų kalendorių stilius artimas A.Pogrebnojaus kūrybai, dėl šios priežasties dizaineris ir buvo pasirinktas bendradarbiauti kuriant naująjį „LB850 Chiara“ kavos aparatų dizainą. „Mums patinka, kaip Aleksandras geba kitu kampu matyti įprastus ar net pabodusius daiktus. Jis yra vienas tų retų menininkų ne tik puikiai valdančių mintis, idėjas, bet ir savo bei mūsų laiką“, – gerų žodžių dizaineriui negailėjo A. Pinkevičius.

Išeinančio lito liūdintys ir ateinančio euro laukiantys, didingos Lietuvos praeities pasiilgę ar kavos kapsulę į aparatą su Barboros Radvilaitės ir Žalgirio mūšio vaizdu norintys dėti ar tiesiog svajojantys pamedituoti prie žydinčios kavamedžio šakelės jau nuo šiandien galės savo biure ar namuose pasistatyti naujausią A.Pogrebnojaus kūrybos vaisių – vieną iš aštuonių naujo dizaino kavos aparatų.

A.Pogrebnojus užsimena, kad ekstravagantiškuose kavos aparatų dizainuose atsispindi ir dalis naujausios dizainerio drabužių kolekcijos elementų. Tačiau daugiau panašumų kūrėjas sutiko atskleisti tiems, kurie kava vaišinsis jau greitai vyksiančiame naujosios kolekcijos pristatyme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.