Šiemet į tradicine tapusią šventę pošupiečiai pakvietė ne tik savo rajono žmones, bet ir svečius iš Akmenės bei Latvijos – Jelgavos rajono sūrininkus.
Renginio dalyvių dėmesį užkariavo sūrių įvairovė ir jų formos. Vertinimo komisija, įvertinusi sūrių skonį ir išvaizdą, pagrindinį Pošupių bendruomenės įsteigtą prizą „Sūrių sūris“ vienbalsiai skyrė svečiams – Akmenės rajono kulinarinio paveldo puoselėtojams.
Iš ožkos pieno suspausto tradiciškiausio sūrio nominacija skirta vietos gyventojui Albertui Žąsinui, saldžiausio – Maldenių (Joniškio r.) bendruomenei, gražiausio sūrio – Bariūnų , netikėčiausio sūrio – Kepalių, didžiausio sūrio – Kirnaičių bendruomenėms, aštriausio – Latvijos sūrių gamintojams.