Toks smaližių, perkančių prekybos tinkle “IKI“, perkamiausių kepinių penketukas.
Šis prekybos tinklas turi 4 regionines kepyklas Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Klaipėdoje bei 27 kepyklėles „IKI“ parduotuvėse įvairiuose miestuose. Dėl to visos tinklo parduotuvės kiekvieną rytą aprūpinamos šviežia „Pagaminta IKI“ produkcija. Visos šios kepyklos per vieną dieną vidutiniškai pagamina apie 6 tonas konditerijos gaminių. Tam sunaudojama daugiau kaip 1 tūkst. kiaušinių, apie 5,3 tūkst. kg miltų.
Iš viso „Pagaminta IKI“ konditerijos asortimentą sudaro 204 rūšys gaminių: 26 rūšys pyragaičių, 34 rūšys pyragų, 25 rūšys tortų, 43 rūšys – bandelių, 50 rūšių duonos, 26 rūšys sausainių.
Ypač daug dėmesio kepyklų technologai skiria aukščiausios kokybės ingredientų atrinkimui, naudoja tik kokybiškas žaliavas, nenaudoja saldiklių.
Bandelės ir duona yra gaminamos iš lietuviškų miltų ir lietuviško sviesto bei pieno. Biskvitai yra kepami kiekvienoje kepykloje. Taip pat kepyklose yra verdami bei gaminami ir daugelis kremų. „IKI“ kepyklose naudojama natūrali grietinėlė, grietinė, pienas, varškė, natūralios vaisių tyrės (juodųjų serbentų, aviečių, pasiflorų, mangų), tikras šokoladas.
Gaminių asortimentą lemia pirkėjų skonis ir sezonas. Kad pirkėjai galėtų susipažinti su įvairiomis konditerijos naujovėmis, skirtingų regionų tradicijomis, paragauti kitų šalių tradicinių konditerijos gaminių, asortimentas dažnai papildomas kitų šalių receptais.
Įkvėpimo IKI technologai semiasi lankydami Europines parodas, skaitydami žymiausių prancūzų konditerių receptų knygas, taip pat domėdamiesi skirtingomis pasaulio šalių virtuvėmis.