Po pirmojo pasirodymo eteryje laidos vedėjai tikina sulaukę įvairiausių vertinimų, tačiau visi kritikai pripažino, kad tai – neįprasta kulinarinė laida. Natūralus pokalbis, nesuvaidintos emocijos, laisva maniera ir visa tiesa apie maistą iš šefų lūpų.
„Aš maiste visada vertinu visumą. Man turi būti gražu, tvarkinga ir, be abejo, skanu. Visa tai man sudaro vieną įspūdį – patinka arba ne“, – teigia vienas iš laidos vedėjų Vylius Blauzdavičius.
Laidoje „Šefai vikingai“ abu vyrai, vienas profesionalus šefas, kitas – mėgėjas, keliauja po Lietuvą ir ragauja maistą skirtinguose restoranuose.
„Norime atskleisti pačias geriausias maistą grilyje gaminančias vietas, supažindinti žiūrovus su šio maisto ypatumais, išduoti niekur negirdėtus pačių išgalvotus receptus ir pateikti grilio visapusiškumą“, – sako Gabrielius.
Antroje „Šefų vikingų“ laidoje bus galima pajusti jūros dvelksmą, smėlio švelnumą, šviežios lašišos skonį ir užuosti „BBQ Barbaras“ dūmo kvapą.
Vylius ir Gabrielius šįsyk gamins ir ragaus maistą Klaipėdoje. Ten, kur žuvis, pagauta Baltijos jūroje, čia pat bus ir kepama bei ragaujama.
Kaip skaniai pagaminti lašišą grilyje? Daugybę patarimų sužinosite jau šį sekmadienį 9.30 val. laidoje „Šefai vikingai“ per TV3.
Kulinarijos laida „Šefai vikingai“ – sekmadienį 9.30 val. per TV3.