„PineWood Bar Lounge“ kviečia į nepamirštamą skonių kelionę: pristato šaltojo sezono naująjį meniu

Ne paslaptis, kad atkeliavus šaltajam metų sezonui, norisi ne tik šiltai ir jaukiai įsitaisyti prie židinio su puodeliu karšto gėrimo, bet ir sočiau pavalgyti. Ir šis mūsų poreikis nesunkiai paaiškinamas – kuo šalčiau, tuo mūsų kūnui reikia daugiau energijos jį sušildyti, todėl ir valgio norisi sotesnio. Pasak sostinėje, pušų apsuptyje įsikūrusio baro-restorano „PineWood Bar Lounge“ vadovės Eglės Malinauskaitės, šaltojo metų sezono meniu tendencijas su komanda tenka aptarti dar vasaros pabaigoje.

Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 15, 2022, 5:00 PM

„Mums patinka keistis kartu su metų laikais, nes esame įsikūrę viename gražiausių Vilniaus pušynų, kur, galima sakyti, gamta padiktuoja mūsų patiekalų kūrimo tendencijas. Žinoma, mūsų virtuvės komanda turi daug laisvės interpretacijoms, tačiau visuomet, atėjus šaltajam sezonui, mūsų klientams pasiūlome sotesnių patiekalų iš žvėrienos, riebios žuvies, miško gėrybių ir sezoninių daržovių, kurias nuo šių metų pirmą kartą pradėjome ir patys fermentuoti. Taip pat keičiame net ir mūsų kepamos duonos receptus – nuo vasarą populiarios itališkos foccacia pereiname prie tamsios, grūdinės duonos,“ – mintimis dalijasi Eglė Malinauskaitė.

Apie rudens-žiemos meniu patiekalus restorano komanda pradeda galvoti vos saulei nusiritus žemiau horizonto. Galvojate, kodėl taip iš anksto? Restorano vadovė Eglė turi vieną paprastą atsakymą: „Kiekvienas mūsų kuriamas patiekalas yra unikalus. Nueinamas nemenkas kelias, kol patiekalas atsiduria meniu, o vėliau – ant restorano svečių stalo. Patiekalų kūrime dalyvauja visa komanda – ragaujame, vertiname, diskutuojame, kuriame kelias to paties patiekalo variacijas ir tuomet išrenkame visų favoritą. Patiekalai kuriami iš šviežių, rinktinių produktų, o garnyrai ruošiami iš mūsų pačių gamtoje užaugintų daržovių, prieskoninių žolelių.“

Naujojo „PineWood Bar Lounge“ meniu patiekalus bus galima išbandyti jau nuo lapkričio 12 dienos. Restorano svečiai savo gomurius galės palepinti virtuvės šefo Mato Augustino paruošta marmurinio ešerio seviche, elnienos kepsniu su baravykais ir jau restorano-baro vizitine kortele tapusiais patiekalais – keptu aštuonkoju bei danielio carpaccio. Keisis ir gėrimų meniu, kuriame vyraus stipresni, sodresni ir aštresni skoniai.

Jau visai netrukus pasikeis ir restorano-baro interjeras. Kaip ir kasmet, prieš gražiausias metų žiemos šventes „PineWood Bar Lounge“ įkūrėja ir savininkė Inga Malinauskienė pasirūpina jaukiomis šventinėmis dekoracijomis, kurios sukuria ypatingą šventinę nuotaiką.

„Neslėpsiu, kad kasmet labai laukiu žiemos švenčių. Žinau, kad šių metų kalėdinės dekoracijos jau keliauja iš užsienio, tad labai nekantrauju, kai kartu su visa restorano komanda galėsime įgyvendinti mano mamos sukurtą dekoro viziją. To laukia ir mūsų restorano svečiai, kurie jau klausia, kada pas mus bus vėl sukurta jauki žiemos pasaka,“ – artėjančio šventinio laikotarpio nuotaikomis dalijasi Eglė.

„PineWood Bar Lounge“ vadovė džiaugiasi, kad per daugiau nei 3 sėkmingus baro-restorano gyvavimo metus pavyko suburti nemenką lojalių klientų ratą. Taip pat vis dažniau į restoraną užsuka ir verslo pasaulio atstovai, kurie čia atvyksta ne tik verslo susitikimams, bet ir organizuoja šventinius, komandos formavimo renginius, mokymus.

„Verslo renginiai taip pat yra svarbi mūsų restorano gyvenimo dalis. Su jais mes augame, keičiamės, tobulėjame, kaskart semiamės įkvėpimo ir naujų idėjų. Džiaugiamės, kad mūsų aukštai užkelta kokybės kartelė formuoja klientų lūkesčius, kuriuos visuomet stengiamės ne tik išpildyti, bet ir viršyti. Ir tai mums padeda ne tik kasdienėje veikloje, bet ir sunkesniu metu. Mūsų lojalūs klientai mus palaikė per pandemiją ir prasidėjusio karo akivaizdoje. Esame jiems už tai labai dėkingi,“ – tamsius periodus prisimena vadovė.

Nepaisant visų patiriamų sunkumų, gyvenimas tęsiasi. Ir, kaip pati Eglė sako, kiekviena patirtis tik dar labiau užgrūdina ir primena, kad jokia sėkmė gyvenime neateina lengvai.

„Svarbu, kad viskas ką darai gyvenime, darytum su didele meile ir atsidavimu,“ – sako sėkmingai šeimos verslą valdanti moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.