Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Galerijos „Vartai“ savininkė Nida Rutkienė džiaugėsi, kad šiuolaikinis menas gali žaižaruoti spalvomis, formomis ir skoniu.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Kulinaras D.Praspaliauskas ne tik lepino svečius gardumynais, bet ir pasidalino maisto gamybos paslaptimis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
Dizaineris V.Gečas parodė močiutės skylėtą pjaustymo lentelę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Architektas Nauris Kalinauskas ir kavinės-restorano „Demoloftas“ įkūrėja, buities analitikė Dalia Mauricaitė-Kalinauskienė apžiūrinėja stilizuotą džiovyklę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Deimantų verslo savininkas Patrikas Ribas su sužadėtine Vaiva Gliebute.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Įmonių „Aquarray“ ir „Cerefort“ generalinis direktorius Timas Friedrichsonas bei teatro ir kino režisierė, scenografė Rugilė Brazdžiukaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Renginio sumanytoja G.Selenytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pedagogė Lina Ganevičienė (kairėje) ir finansininkė Beata Tagil.<br>R.Danisevičiaus nuotr.