Vilniuje duris atveria Druskininkų pažiba tapęs restoranas: siūlys specialų meniu ir šunims

Viena mylimiausių gero ir kokybiško maisto vietų Druskininkuose – gastrobaras „The House“ – šią savaitę atveria dar vienas duris. Nuo šiol jį galės įvertinti ir Vilniaus senamiesčio lankytojai.

„Mums rūpi, kad formuotųsi teisingas žmogaus požiūris į gyvūnus, kad keturkojai pas mus jaustųsi kaip namie“, – sako L.Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
„Mums rūpi, kad formuotųsi teisingas žmogaus požiūris į gyvūnus, kad keturkojai pas mus jaustųsi kaip namie“, – sako L.Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Virtuvės šefas Linas Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Virtuvės šefas Linas Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Linas Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Linas Jablonskas.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 15, 2024, 2:06 PM

Net 11 metų su meile kurtais profesionalo šefo patiekalais čia bus kviečiami mėgautis ne tik gurmanai bei jų atžalos, bet ir augintiniai: keturkojams sukurtas atskiras meniu, kuriame bus net specialūs ledai šunims ir... nealkoholinis alus.

„Druskininkuose ne kartą esame girdėję klausimus, kada atsidarysime ir sostinėje, nes čia ką pavalgyti randa įvairių virtuvių mėgėjai – ir tie, kurie mėgsta tradicinius patiekalus, ir egzotiką, ir vakarietišką meniu.

Vienu metu galėsime priimti daugiau nei 100 lankytojų, o nuo ankstyvo pavasario iki vėlaus rudens atversime ir jaukią terasą Vokiečių gatvėje. Esame išsikėlę tikslą tobulinti ne tik maisto, bet ir baro kultūrą, todėl viena iš labai vertinamų mūsų barmenų savybių – kūrybiškumas“, – pasakoja „The House“ įkūrėjas ir virtuvės šefas Linas Jablonskas.

Šunims – ne tik ledai ir nealkoholinis alus

Šeimos čia renkasi dėl specialių atskirų meniu suaugusiems, mažiesiems ir net šunims. Šią savaitę vyksiančio atidarymo metu visas naujienas galės pirmieji išbandyti kviestiniai svečiai ir jų keturkojai. Pastariesiems sukurti net specialūs ledai.

„Šiais laikais žmonės keturkojus laiko visaverčiais savo šeimos nariais, norime, kad atėjęs į restoraną su šunimi, svečias rastų ir jam skirto tinkamai subalansuoto maisto. Mums rūpi, kad formuotųsi teisingas žmogaus požiūris į gyvūnus, kad keturkojai pas mus jaustųsi kaip namie.

Valgiaraštį sudarėme remdamiesi Všj „Stiprūs šunys“ ir šunų mitybos specialistų rekomendacijomis. Viskas subalansuota pagal gyvūno poreikius: į meniu įtraukti tiek specialūs patiekalai, tiek desertai“, – sako L.Jablonskas.

Šunims skirtame meniu galima rasti tokius patiekalus kaip jautienos išpjova, įvairi kapota jautiena, kuri patiekiama su kiaušinio tryniu ir yra paskaninta ciberžole, galima rinktis ir vištienos file. Sąraše svečiai ras ir daugiau pasirinkimų, kurie jų keturkojams gaminami naudojant tik aukščiausios kokybės gaminiai ir ingredientai. Patiekalams pagardinti naudojama ne tik minėta ciberžolė, bet ir kokosų, linų sėmenų aliejai, jūros dumbliai, žuvų taukai.

„Pamenu, esame sulaukę ir lankytojų su katinu, kuriam specialiai pagaminome lašišos tartarą. Visi puikiai jį įvertino ir liko labai patenkinti“, – šypsosi L.Jablonskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.