Sulieknėti norinčios moterys remia vaikų globos namų auklėtinius

Kovo 16 dieną, Beatos virtuvėje įvyko antroji V.Grajauskienės fondo organizuojama paskaita „Sveikai maitinuosi, ar tik galvoju, kad valgau sveikai?“. Ją skaitė sertifikuotos mitybos specialistė studijos „Sulieknėk sveikai“ vadovė Vaida Kurpienė. Paskaitą organizavo Viktorija Grajauskienė, paramos fondo steigėja ir Saugų vaikų globos namų globėja. Seminaro lėšos bus skirtos Saugų vaikų globos namų vasaros stovyklai.

V.Kurpienė, B.Nicholson ir V.Grajauskienė.<br>D.Kučio nuotr.
V.Kurpienė, B.Nicholson ir V.Grajauskienė.<br>D.Kučio nuotr.
D.Kučio nuotr.
D.Kučio nuotr.
Vaikai kiekvienam dalyviui dovanoja rankų darbo atviruką, taip dėkodami už paramą ir galimybę vasaros atostogas praskaidrinti smagiomis akimirkomis.<br>D.Kučio nuotr.
Vaikai kiekvienam dalyviui dovanoja rankų darbo atviruką, taip dėkodami už paramą ir galimybę vasaros atostogas praskaidrinti smagiomis akimirkomis.<br>D.Kučio nuotr.
B.Nicholson.<br>D.Kučio nuotr.
B.Nicholson.<br>D.Kučio nuotr.
V.Kurpienė.<br>D.Kučio nuotr.
V.Kurpienė.<br>D.Kučio nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 18, 2016, 8:37 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 9:45 AM

„Esu neabejinga socialiniams projektams ir mielai prisidedu prie gražių ir prasmingų iniciatyvų, todėl man patiko V.Grajauskienės paramos fondo idėja rengti šį labdaringą seminarų ir paskaitų ciklą, skirtą Saugų globos namų vaikų vasaros stovyklos įgyvendinimui. Dalyvaudama šiame socialiniame projekte ir neatlygintinai vesdama paskaitą apie sveiką mitybą žinau, kad ne tik prisidedu kuriant vasaros atostogas vaikams, bet galiu padėti žmonėms išmokti valgyti sveikai, įvairiai, skaniai ir su saiku,“ – sakė „Sulieknėk sveikai“ studijos vadovė V.Kurpienė.

„Per paskutinį pusmetį numečiau 23 kg. Esu dėkinga V.Kurpienei už organizuojamus studijos „Sulieknėk sveikai“ kursus, kurių metų supratau ir jau įsitikinau, kad reikia keisti mitybos įpročius. Ši tema labai aktuali moterimis – į labdaringą paskaitą užsiregistravo net 39 dalyviai, surinkta 780 eurų.

Vaikai kiekvienam dalyviui dovanoja rankų darbo atviruką, taip dėkodami už paramą ir galimybę vasaros atostogas praskaidrinti smagiomis akimirkomis.

Dėkoju B.Nicholson už suteiktas jaukias patalpas šiam reginiui. Beata jau ne pirmą kartą prisideda gražiomis akcijomis padėdama Saugų vaikų globos namams“, – sakė V.Grajauskienė.

„Manau, kad labai svarbi yra asmeninė moterų iniciatyva. Tai puikus tokios iniciatyvos pavyzdys, kai labdaringa veikla įgyja prasmę gražiuose darbuose. Džiaugiuosi galėdama prisidėti prie V.Grajauskienės organizuojamos paramos Saugų vaikų globos namų auklėtiniams“, – sakė B.Nicholson.

Organizuoti seminarų ir paskaitų ciklą V. Grajauskienę paskatino vaikų prisiminimai apie pernai vasarą vykusią Saugų vaikų globos namų stovyklą Kintuose.

„Džiaugiuosi, kad įdomūs seminarai ir paskaitos bei noras daryti kilnius darbus pritraukia nemažai dalyvių“,- sakė V.Grajauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.