Pritrenkiančias kūno linijas demonstruojanti Britney Spears neatsispiria nuodėmingam valgiui

Daininkė Britney Spears pastaruoju metu yra itin užsiėmusi pasiruošimu pasauliniam turui „Piece of Me“. Tai reiškia, kad ji privalo laikytis griežtos rutinos: sportuoti ir sveikai maitintis. Tačiau ji niekaip negali atsisakyti savo vieno mėgstamo valgio.

 Daininkė Britney Spears pastaruoju metu yra itin užsiėmusi pasiruošimu pasauliniam turui „Piece of Me“.<br> Soc. tinklo „Instagram“ nuotr.
 Daininkė Britney Spears pastaruoju metu yra itin užsiėmusi pasiruošimu pasauliniam turui „Piece of Me“.<br> Soc. tinklo „Instagram“ nuotr.
 Daininkė Britney Spears pastaruoju metu yra itin užsiėmusi pasiruošimu pasauliniam turui „Piece of Me“.
 Daininkė Britney Spears pastaruoju metu yra itin užsiėmusi pasiruošimu pasauliniam turui „Piece of Me“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 9:44 PM

Turo metu Britney nori išlaikyti dailias kūno linijas, bet muzikantė atskleidė, kad negali atsispirti tam tikram greito maisto patiekalui.

„Kartais tiesiog labai noriu mėsainio, bet kai dirbu, aš trokštu maitintis kuo sveikiau. Dažniausiai norisi vištienos ir daržovių. Mano skrandis toks jautrus, kad jeigu suvalgyčiau kepsnį, blogai jausčiausi 3 dienas.

Tačiau su mėsainiais viskas gerai“, – naujienų portalui „International Business Times“ pasakojo Britney.

Tačiau nereikia tikėtis, kad tokie nuklydimai nuo griežto mitybos plano pasimatys ant jos kūno. 36 metų dviejų vaikų mama sunkiai sportuoja sporto salėje, nes žino, kad turo metu treniruotėms laiko nebus. Planuojama, kad per 51 dieną įvyks 30 pasirodymų.

Dainininkė nesibaimina, kad turo metu nebus laiko sportui, mat jos pasirodymai tokie aktyvūs, kad tai tarsi puiki treniruotė, kuri padeda stiprėti.

Be to, abu jos sūnūs, 12 metų Seanas Prestonas ir 11 metų Jaydenas Jamesas, dalyvaus visuose jos pasirodymuose, tai ją padrąsins.

Nepaisant to, kad dažnai socialiniame tinkle „Instagram“ galima pamatyti Britney Spears įkeliamas nuotraukas, kuriose matyti, kaip ji sportuoja kartu su savo vaikinu Samu Asghari, neretai ten pasirodo nuotraukų ir vaizdo įrašų su jos sūnumis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.