Štai kokia mityba 71 metų A. Pugačiovai padeda išsaugoti jaunatvišką figūrą 4 dietos, kurias pamėgo estrados primadona

Rusų scenos žvaigždė Ala Pugačiova, kuri, būdama 71 metų, savo gerbėjus stebina liekna figūra, dėmesingai išanalizavo kelias populiarias dietas, jas truputėlį pakoregavo savo nuožiūra ir, anot jos, gavo veiksmingas liesėjimo metodikas.

123rf ir Instagramo nuotr.
123rf ir Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas.<br>Instagramo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Ala Pugačiova.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 14, 2020, 7:34 AM

Agurkų ir kiaušinių dieta

Žinomą kaip valomąją agurkų dietą A.Pugačiova padarė sotesnę, į savo valgiaraštį įtraukusi kiaušinių. Laikantis šios dietos per dieną galima suvalgyti 500 gramų šviežių agurkų ir du virtus kiaušinius. Bet ne iš karto, o išskirstyti 3–4 kartams iki šeštos valandos vakaro. Desertas pakeičiamas 200 gramų liesos varškės.

Dieta padeda per savaitę numesti 5–7 kilogramus, bet laikytis jos galima ne ilgiau nei septynias dienas kartą per 3–4 mėnesius.

Subalansuota dieta

Laikantis šios dietos organizmas gauna visų jam reikalingų medžiagų, nes ji suderina dvi dietas – agurkų ir kefyro. Būtent tai padeda ne tik mesti svorį, bet ir nedaryti žalos savo sveikatai.

Maitinimosi racionas labai paprastas: plakiklyje lygiomis proporcijomis sumaišykite agurkus, kefyrą ir žalumynus. Šio kokteilio turi pakakti 3–4 kartams per dieną. Be to, reikia išgerti 2 litrus negazuoto vandens. Taip maitintis galima iki penkių dienų, bet ne ilgiau!

Laikantis šios dietos reikia bėgioti ristele ar lankytis kūno rengybos studijoje. Rusijos primadona apsiriboja paprasta 10 minučių rytine mankšta. Subalansuota dieta A.Pugačiovai per 5 dienas padeda atsikratyti 4–5 kilogramų!

Sveikatingumo dieta

Sveikatingumo dietos, kurios garsioji Rusijos atlikėja laikosi vasarą ir rudenį, pagrindą sudaro vitaminų ir vaisių dietos. Šios mitybos sistemos galima laikytis ilgą laiką. Valgyti galima faktiškai visas daržoves ir vaisius – šviežius, virtus ir net troškintus – neribotai, bet tik iki šeštos valandos vakaro. Būtina per dieną išgerti 2 litrus negazuoto vandens.

Į leidžiamų produktų sąrašą A.Pugačiova įtraukė: svogūnus ir svogūnų laiškus, saldžiąsias paprikas, salotas, moliūgus, bulves su lupenomis (iki trijų bulvių per dieną), agurkus, aguročius, morkas, kopūstus, žalias pupeles, obuolius, persikus.

Bet ir šią dietą Rusijos primadona pakoregavo: pavyzdžiui, salotas leidžiama pagardinti liesu jogurtu, grietine ar alyvuogių aliejumi, kartą per savaitę suvalgyti mažą gabalėlį ruginės duonos.

Dėl šių pataisų dietos galima laikytis iki 30 dienų. Tiesa, tokiu valgiaraščiu žavėtis galima tik kartą per metus. Laikantis A.Pugačiovos pakoreguotos sveikatingumo dietos galima numesti 13–15 kilogramų.

Atsisakius šio valgiaraščio reikia sportuoti ar daryti mankštą. Bet laikantis sveikatingumo dietos – jokių mankštų! Net ir lengvų!

Žuvies ir daržovių dieta

A.Pugačiovai nepatinka griežti reikalavimai, todėl net ir švelnią Viduržemio regiono dietą ji patobulino. Iš jos valgiaraščio garsioji atlikėja pašalino visas mėsos rūšis. Žuvį galima valgyti bet kokią. Atlikėja leidžia vartoti miltinius gaminius ir makaronus, bet su viena sąlyga – jie turi būti pagaminti iš geros kokybės kviečių.

Garsioji atlikėja iš dietos valgiaraščio neišbraukė pieno produktų ir riebių sūrių, kurių paprastai vengiama siekiant atsikratyti nereikalingų kilogramų. Laikydamasi šios dietos A.Pugačiova atsisako pusgaminių, majonezo, sulčių pakeliuose, gazuoto vandens, greitai patiekiamo maisto ir alkoholio. Tiesa, išskyrus sausą raudonąjį vyną, kurio labai nedaug išgeria vakarienės metu.

Ši dieta labai paprasta ir jos laikytis galima ilgą laiką. Bet rezultatas bus matomas, jei visi per dieną suvartoti produktai neviršys 1000 kilokalorijų. Beje, būtinas ir fizinis krūvis. Tik laikantis šių sąlygų per savaitę galima atsikratyti 2–3 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?