Atskleidė, kokį gėrimą kas rytą geria K. Middleton: naudingas ir odai, figūrai Receptas

Teigiama, kad Velso princesė Kate Middleton kiekvieną dieną pradeda nuo žaliojo kokteilio – šis gėrimas gali būti jos odos spindesio ir lieknos figūros paslaptis.

Kate Middleton kiekvieną dieną pradeda nuo žaliojo kokteilio.<br> 123rf nuotr.
Kate Middleton kiekvieną dieną pradeda nuo žaliojo kokteilio.<br> 123rf nuotr.
Kate Middleton kiekvieną dieną pradeda nuo žaliojo kokteilio.<br> 123rf nuotr.
Kate Middleton kiekvieną dieną pradeda nuo žaliojo kokteilio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 19, 2023, 9:09 AM

Pusryčiams paruošiamo glotnučio sudėtyje gausu vitaminų ir naudingų maistinių medžiagų. Manoma, kad Kate mėgstamiausias gėrimas gaminamas iš lapinių kopūstų, romaninių salotų, špinatų, mačios, spirulinos ir mėlynių.

Buvusios karališkųjų rūmų mitybos specialistės Jennifer Hanway teigimu, toks žaliasis kokteilis itin naudingas odai.

„Galite išleisti šimtus ar tūkstančius odos, veido procedūroms ar produktams, bet jei netinkamai maitinatės, niekada nesulauksite naudos, nes mes tiesiogine prasme esame tai, ką mes valgome“, – portalui express.co.uk kalbėjo ji.

„Galvokite apie savo mitybą kaip apie savo kūno statybines medžiagas. Mityba tikrai įmanoma pasiekti geresnės odos būklės“, – patikino specialistė.

Jos teigimu, Kate mityboje yra daugybė antioksidantų, vitaminų ir mineralų bei skaidulų – viso to, kas bendrai stiprina sveikatą.

„Visos jos mėgstamo kokteilio sudedamosios dalys – nuo lapinių kopūstų iki uogų – yra tikrai puikus maistinių medžiagų šaltinis. Kokteilis yra pilnas antioksidantų, kovojančių su laisvųjų radikalų daroma žala, tai yra toksinais, kurie vagia natūralų odos švytėjimą“, – teigė Jennifer.

Pranešama, kad pusryčiams Kate taip pat mėgsta avižinius dribsnius – jie suteikia pakamamai sotumo ir energijos, kurios užtenka dalyvauti karališkuose renginiuose, sportuoti ir rūpintis trimis vaikais.

Avižos labai naudingos ir kaip kuras sportuojantiems, nes jų suvalgius energija išsiskiria visos treniruotės metu. Avižose, kurios laikomos vienais sveikiausių grūdų, yra daug skaidulų ir antioksidantų, be to, jos suteikia daug sotumo ir padeda metant svorį.

Britų ekspertai pasidalijo žaliojo kokteilio su kriauše, imbieru ir avokadu receptu, kuris gali padėti moterims išsaugoti odos grožį, suteikti jai natūralaus švytėjimo. O kartu toks kokteilis naudingas figūrai.

Teigiama, kad panašūs kokteiliai gali sumažinti poreikį užkandžiauti tarp valgymų, nes jie ne tik suteikia gausybę naudos, bet ir ilgiau užtikrina sotumo jausmą.

Žaliasis kokteilis su kriauše, avokadu ir imbieru

Reikės:

  • 200 ml kokosų vandens
  • pusės nulupto avokado
  • vienos sunokusios kriaušės be sėklų, supjaustytos mažesniais gabalėliais
  • 1 v. š. šviežių citrinų sulčių
  • saujos špinatų
  • 1 cm imbiero šaknies, supjaustytos
  • poros šviežių kalendrų stiebelių (nebūtina)

Visą sudėkite į kokteilinę ir sutrinkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.