190 g sviesto
300 g cukraus
2 citrinų žievelės
2 šaukštų citrinos sulčių
3 kiaušinių
315 g miltų
žiupsnio druskos
1 a. š. kepimo miltelių
2-3 obuolių
žiupsnio-kito cinamono
Sviestą išsukame su cukrumi iki purumo. Po vieną įmušame kiaušinius ir po kiekvieno išsukame. Sudedame miltus, druską, kepimo miltelius, citrinos žievelę ir sultis. Išmaišome ir sukrečiame tešlą į kepimo formą. Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Susmaigstome obuolius į pyragą, pabarstome cinamonu.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-45 min. – kol pagaliukas, kuriuo tikrinsite pyragą, bus sausas. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.