Ruošiatės į gamtą? Išsikepkite varškės sūrį

Labai gardus užkandis, kurį galima padaryti kokio tik nori skonio – jį nulems jūsų naudojami prieskoniai.

Keptas varškės sūris.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Keptas varškės sūris.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Keptas varškės sūris.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Keptas varškės sūris.<br>Nuotr. iš „Jurgittos receptai“.
Daugiau nuotraukų (2)

Jurgita Adomavičiūtė („Jurgittos receptai“)

Jun 5, 2015, 2:56 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 6:04 PM

Keptą sūrį galima valgyti ir karštą, ir šaltą, vežtis į gamtą.

Keptas varškės sūris

Reikės:

22 proc. riebumo varškės sūrio (arba dar riebesnio);

1 v. š. alyvuogių aliejaus;

2 skiltelių česnako;

druskos;

raudonėlio arba kitų mėgstamų žolelių;

pipirų.

Sūrio paviršių iš abiejų pusių įpjaustome. Sumaišome visus likusius ingredientus ir įtriname šiuo mišiniu sūrį iš visų pusių. Palaikome apie 30 min. kambario temperatūroje.

Kepame ant kepimo popieriaus (dar geriau – ant folijos) iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min., arba kol gražiai apskrus.

Šaltinis – „Jurgittos receptai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.