Sotiems pietums – įdaryta vištos kulšelė

Šiam patiekalui pagaminti užtruksite maždaug pusantros valandos.

Įdaryta vištos kulšelė.<br>Nuotr. iš gaminkpats.lt
Įdaryta vištos kulšelė.<br>Nuotr. iš gaminkpats.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Robertas Undro (gaminkpats.lt)

Jun 20, 2015, 3:50 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 3:09 AM

2 žmonėms reikės:

1. Vištos kulšelių (2 vnt.)

2. Morkų (1 vnt.)

3. Razinų (1 saujos)

4. Mažų bulvyčių (300 g)

5. Sviesto (30 g)

6. Cinamono ir kario (po 1 šaukštelį)

7. Druskos ir juodųjų maltų pipirų

Stambia (burokine) tarka sutarkuotą morką, nesmulkintas razinas ir sviestą sudėkite į dubenėlį. Įdėkite pusę šaukštelio cinamono ir kario, truputį druskos ir juodųjų maltų pipirų, išmaišykite.

Nuo kulšelių atsargiai nulupkite odelę, bet ne iki galo. Kulšelėje padarykite mažus įpjovimus ir prikimškite įdaro. Prikimšę 5-6 įpjovas užtraukite odelę atgal ir pritvirtinkite iš priekio smeigtukais.

Likusiais prieskoniais (druska, pipiru, kariu ir cinamonu) ištrinkite kulšeles.

Bulvytes berkite į kepimo skardą, ant jų užmalkite juodųjų pipirų, pabarstykite druskos, užpilkite alyvuogių aliejaus ir ant viršaus sudėkite kulšeles.

Skardą uždenkite folija ir pašaukite į 220 laipsnių orkaitę.

Kepkite 1 valandą, tuomet nuimkite foliją ir pakepkite įjungę ventiliavimo funkciją dar 10 minučių.

Šaltinis – „Gamink pats“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.