2 žmonėms reikės:
1. Vištos kulšelių (2 vnt.)
2. Morkų (1 vnt.)
3. Razinų (1 saujos)
4. Mažų bulvyčių (300 g)
5. Sviesto (30 g)
6. Cinamono ir kario (po 1 šaukštelį)
7. Druskos ir juodųjų maltų pipirų
Stambia (burokine) tarka sutarkuotą morką, nesmulkintas razinas ir sviestą sudėkite į dubenėlį. Įdėkite pusę šaukštelio cinamono ir kario, truputį druskos ir juodųjų maltų pipirų, išmaišykite.
Nuo kulšelių atsargiai nulupkite odelę, bet ne iki galo. Kulšelėje padarykite mažus įpjovimus ir prikimškite įdaro. Prikimšę 5-6 įpjovas užtraukite odelę atgal ir pritvirtinkite iš priekio smeigtukais.
Likusiais prieskoniais (druska, pipiru, kariu ir cinamonu) ištrinkite kulšeles.
Bulvytes berkite į kepimo skardą, ant jų užmalkite juodųjų pipirų, pabarstykite druskos, užpilkite alyvuogių aliejaus ir ant viršaus sudėkite kulšeles.
Skardą uždenkite folija ir pašaukite į 220 laipsnių orkaitę.
Kepkite 1 valandą, tuomet nuimkite foliją ir pakepkite įjungę ventiliavimo funkciją dar 10 minučių.
Šaltinis – „Gamink pats“