Makaronų gerbėjams – itališka vakarienė su rudens prieskoniu

Puiki pietų ar vakarienės idėja makaronų gerbėjams, o taip pat dar vienas būdas, kur panaudoti pūstažandžius moliūgus. Taigi – itališka vakarienė su rudens prieskoniu.

Makaronai su moliūgais ir pesto padažu.<br>Nuotr. iš „Facebook“/“Skonių kelionė“
Makaronai su moliūgais ir pesto padažu.<br>Nuotr. iš „Facebook“/“Skonių kelionė“
Daugiau nuotraukų (1)

Dalia Brazienė (Facebook/“Skonių kelionė“)

2015-10-13 14:46, atnaujinta 2017-10-10 08:01

Reikės:

250 g „Tagliatelle“ makaronų,

3 v.š. bazilikų pesto (aš turėjau naminio, bet puikiai tiks ir pirktinis),

2 saujų kubeliais pjaustyto moliūgo,

2 česnako skiltelių,

saujelės „Džiugo“ sūrio,

žiupsnelio džiovintų bazilikų,

žiupsnelio druskos,

aliejaus kepimui.

Makaronus išverdame pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio, su žiupsneliu druskos. Dedame moliūgus į įkaitintą keptuvę, pabarstome druska, džiovintais bazilikais, kepame, kol suminkštės. Tuomet dedame smulkintą česnaką ir dar pakepame kelias minutes. Išvirtus makaronus gerai sumaišome su pesto padažu, tuomet dedame pakeptus moliūgus, apibarstome sūriu.

Užteks dviems valgytojams ir dar liks.

Skanaus!

Daugiau - „Skonių kelionė“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.