Makaronų gerbėjams – itališka vakarienė su rudens prieskoniu

Puiki pietų ar vakarienės idėja makaronų gerbėjams, o taip pat dar vienas būdas, kur panaudoti pūstažandžius moliūgus. Taigi – itališka vakarienė su rudens prieskoniu.

Makaronai su moliūgais ir pesto padažu.<br>Nuotr. iš „Facebook“/“Skonių kelionė“
Makaronai su moliūgais ir pesto padažu.<br>Nuotr. iš „Facebook“/“Skonių kelionė“
Daugiau nuotraukų (1)

Dalia Brazienė (Facebook/“Skonių kelionė“)

Oct 13, 2015, 2:46 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 8:01 AM

Reikės:

250 g „Tagliatelle“ makaronų,

3 v.š. bazilikų pesto (aš turėjau naminio, bet puikiai tiks ir pirktinis),

2 saujų kubeliais pjaustyto moliūgo,

2 česnako skiltelių,

saujelės „Džiugo“ sūrio,

žiupsnelio džiovintų bazilikų,

žiupsnelio druskos,

aliejaus kepimui.

Makaronus išverdame pagal instrukciją, nurodytą ant pakelio, su žiupsneliu druskos. Dedame moliūgus į įkaitintą keptuvę, pabarstome druska, džiovintais bazilikais, kepame, kol suminkštės. Tuomet dedame smulkintą česnaką ir dar pakepame kelias minutes. Išvirtus makaronus gerai sumaišome su pesto padažu, tuomet dedame pakeptus moliūgus, apibarstome sūriu.

Užteks dviems valgytojams ir dar liks.

Skanaus!

Daugiau - „Skonių kelionė“ 

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką kovoje su LFF gali pasiekti valstybė?