Marinuoti agurkai mišrainėms – išsigelbėjimas prieš šventes

Kadangi šventėms gaminame įvairias mišraines, o šventiniam stalui ruošiame ne vieną ir ne du patiekalus, vis norisi sugalvoti, kaip palengvinti tas dienas, kai reikia greitai suktis virtuvėje. Viena iš šių idėjų – konservuoti iš karto gabaliukais supjaustytus agurkus mišrainėms.

Marinuoti agurkai mišrainėms.<br>R.Šniolienės nuotr. (kumutesvirtuve.lt)
Marinuoti agurkai mišrainėms.<br>R.Šniolienės nuotr. (kumutesvirtuve.lt)
Daugiau nuotraukų (1)

Renata Šniolienė, „Kūmutės virtuvė“

Aug 27, 2016, 1:01 PM, atnaujinta Aug 22, 2021, 12:08 PM

Idėja labai pasiteisino gaminant ne tik tradicinę baltą mišrainę, bet ir silkę su obuoliais ar firminę „Iš širdies“.

Marinuoju kaip ir agurkus, labiausiai tinka šis receptas: „Patikimiausias agurkų konservavimo būdas: išsilaikė dvi žiemas“.

Labai džiugu, kad šiam ruošiniui galima sunaudoti peraugusius agurkus ir cukinijas, tik būtinai nulupus ir išėmus sėklas.

Šaltinis – tinklaraštis „Kūmutės virtuvė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.