Graikiškos salotos

Graikiškos salotos

Graikiškos salotos.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Graikiškos salotos.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Graikiškos salotos.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Graikiškos salotos.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Loreta Pikšrytė-Jankauskienė, „Kartą virtuvėje“

Mar 7, 2017, 9:05 AM, atnaujinta Mar 8, 2022, 2:05 PM

Reikalingi produktai:

  • 10-15 slyvinių ar vyšninių pomidorų;
  • 1 raudonasis svogūnas;
  • 2 agurkai;
  • pusė žaliosios paprikos;
  • 200 g fetos sūrio;
  • 15 juodųjų alyvuogių;
  • 3 šaukštai alyvuogių aliejus;
  • 3 šaukštai citrinos sulčių;
  • 1 česnako skiltelė;
  • pusė šaukštelio džiovinto raudonėlio;
  • druskos;
  • šviežiai maltų pipirų.

Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, trintą česnaką, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus bei džiovintą raudonėlį. Užpilą gerai išplakite.

Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, žiedeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, puselėmis pjaustytą agurką (agurką rekomenduojama nulupti), pailgomis juostelėmis pjaustytą papriką, kubeliais pjaustytą fetos sūrį, alyvuoges.

Švelniai išmaišykite salotas ir ant jų supilkite padažą.

Šaltinis – „Kartą virtuvėje“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kam Ukraina panaudos Lietuvos skirtus 13 mln. eurų?