Reikalingi produktai:
- 10-15 slyvinių ar vyšninių pomidorų;
- 1 raudonasis svogūnas;
- 2 agurkai;
- pusė žaliosios paprikos;
- 200 g fetos sūrio;
- 15 juodųjų alyvuogių;
- 3 šaukštai alyvuogių aliejus;
- 3 šaukštai citrinos sulčių;
- 1 česnako skiltelė;
- pusė šaukštelio džiovinto raudonėlio;
- druskos;
- šviežiai maltų pipirų.
Sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis, trintą česnaką, druską, šviežiai maltus juoduosius pipirus bei džiovintą raudonėlį. Užpilą gerai išplakite.
Į dubenį sudėkite pusiau perpjautus pomidorus, žiedeliais pjaustytą raudonąjį svogūną, puselėmis pjaustytą agurką (agurką rekomenduojama nulupti), pailgomis juostelėmis pjaustytą papriką, kubeliais pjaustytą fetos sūrį, alyvuoges.
Švelniai išmaišykite salotas ir ant jų supilkite padažą.
Šaltinis – „Kartą virtuvėje“