Tad jeigu atsidėkodamos vyrui už sveikinimus norite jį nustebinti ir skaniai pamaitinti, paruoškite pomidorų užkandį „Tulpės“.
Nustebinti moteris gali ir vyrai – juk gėlių niekada nebūna per daug.
Pomidorų užkandis „Tulpės“
Reikės:
pomidorų, geriau pailgos formos;
varškės;
kelių šaukštų grietinės;
svogūnų laiškų;
druskos;
mėgstamų varškės prieskonių.
Varškę ištrinkite su grietine ir prieskoniais.
Pomidorus dėkite ant stalo (puse, kurioje buvo kotelis, žemyn), įpjaukite kryžmai, tarsi pjaustytumėte į keturias dalis, tačiau iki galo neįpjaukite.
Atsargiai išskleiskite pomidorą, peiliu pašalinkite šiek tiek sėklyno, o į susidariusius tarpus dėkite varškės.
Guldykite „tulpes“ į lėkštę, pritvirtinkite svogūno laišką toje vietoje, kur turėtų būti kotas.
Kad jaustumėtės tvirčiau, galite pažiūrėti vaizdo siužetą. Jį rasite žemiau:
Vietoje varškės galima naudoti tepamąjį varškės sūrelį, dėti tarkuoto sūrio ir kiaušinio salotas su majonezu. Taip pat į varškę galima įtarkuoti žalio agurko – bus dar gaiviau.
“Puokštę“ galite surišti svogūno laišku, puošti žalumynais ar valgomomis gėlėmis. Ant stalo ji atrodys tikrai įspūdingai!