Naminė kepeninė dešra skoniu nurungs prabangų patiekalą

„Vaizdas gal ir neatrodo prabangiai, bet skoniu naminė kepeninė dešra nurungia ir prabangų patiekalą“, – tikina mūsų skaitytoja Rima Matulevičienė, konkursui „Man gardžiausias švenčių patiekalas“ atsiuntusi naminės kepeninės dešros receptą.

Naminė kepeninė dešra.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Naminė kepeninė dešra.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2017, 8:25 AM, atnaujinta Apr 13, 2023, 10:31 AM

Kepenėlių mėgėjai turėtų tai išbandyti.

Pateikiame ponios Rimos receptą.

„300 g kiaulienos kepenų išverdu vandenyje su pipirais, lauro lapais, svogūnais (2 vnt smulkintais) ir druskos pagal skonį. Verdu trumpai apie 10 min.

Mėsmale sumalu virtas, šiltas kepenis, 300 gramų riebios, šviežios šoninės, 3 svogūno galvas, gardinu pipirais ir druska pagal skonį.

Visą masę kemšu į žarneles ir verdu apie 15 min.

Valgau su kopūstais, krienais ar kitomis daržovėmis“, – receptą baigė R.Matulevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.