Sūrio padažas privers dar labiau pamėgti salotas su paukštiena

Šviežios ir traškios salotos, švelnaus skonio kepta ar virta paukštiena – ar jau svajojate apie tokius pietus ar vakarienę? 

 Garstyčių ir parmezano padažas salotoms.<br> „Aguonėlė“.
 Garstyčių ir parmezano padažas salotoms.<br> „Aguonėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2017, 11:12 AM, atnaujinta Jun 12, 2023, 9:52 AM

Kad patiekalas būtų dar įdomesnio skonio, pasigaminkite garstyčių ir sūrio padažą, kuris tinka tiek su daržovėmis, tiek su paukštiena.

Padažo receptu dalinasi tinklaraštis „Aguonėlė“. „Patiko labai!“ - rašo jo autorė Raimonda.  

Garstyčių ir parmezano padažas

2 porcijoms reikia:

  • 3 a. š. majonezo,
  • 2 a. š. citrinų sulčių,
  • 1 v. š. garstyčių,
  • 1 v. š. Viusterio (Worcestershire) padažo,
  • 3 v. š. tarkuoto parmezano sūrio (ar kito kieto sūrio),
  • medaus,
  • pipirų.

Viską susidėti į indelį ir išplakti/išsukti/tiesiog sujungti į vienalytę masę. Paskaninti, jei dar ko nors trūksta. 

Aš dar pyliau šiek tiek vandens bei alyvuogių aliejaus. Viskas. 

„Aguonėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste