Kad patiekalas būtų dar įdomesnio skonio, pasigaminkite garstyčių ir sūrio padažą, kuris tinka tiek su daržovėmis, tiek su paukštiena.
Padažo receptu dalinasi tinklaraštis „Aguonėlė“. „Patiko labai!“ - rašo jo autorė Raimonda.
Garstyčių ir parmezano padažas
2 porcijoms reikia:
- 3 a. š. majonezo,
- 2 a. š. citrinų sulčių,
- 1 v. š. garstyčių,
- 1 v. š. Viusterio (Worcestershire) padažo,
- 3 v. š. tarkuoto parmezano sūrio (ar kito kieto sūrio),
- medaus,
- pipirų.
Viską susidėti į indelį ir išplakti/išsukti/tiesiog sujungti į vienalytę masę. Paskaninti, jei dar ko nors trūksta.
Aš dar pyliau šiek tiek vandens bei alyvuogių aliejaus. Viskas.